Mijn lijst met blogs

zondag 23 januari 2022

Beterschap

Dank je wel voor de leuke reacties op de sterrenkaartjes. Ik vind het zelf ook zo leuk om te doen en heb er al weer een paar klaar liggen om af te maken. Terwijl ik eigenlijk dacht om wat anders te plaatsen donderdag. We gaan wel zien wat ik ga doen.
Nu nog een slimline kaart met vlinders. Zoals jullie wel weten loopt er een uitdaging bij de Egel met dit thema. Ik plaatse er toen al een aantal. Er was er nog eentje die ik voor vandaag bewaard heb. Deze kaart mislukte in eerste instantie. Ik had van het uit gestanste groene deel op het witte deel geleegd. Dat ging niet goed en dat er maar snel afgetrokken en weggegooid. Ik koos papier van Eline en matte er lila achter. Het was te flets bleek achteraf. Eraf halen kon niet meer dus plakte ik er een iets groter stuk "pittiger" papier uit dat blok er op. Daarop kwamen 2 bloemen, de rode komen van Dee uit Kenia. Ik heb een jaar meegedaan met de CCC en ontving van haar een kaart met losse bloemen er in. De envelop was opengeknipt en ook weer met brede tape dichtgeplakt. Gelukkig zaten de bloemen er nog wel in. Ik denk controle bij de douane. Daar 2 bloemen van gemaakt en her en der wat vlinders. Verder nog een tekst van harte beterschap.
Challenges:
Cut it up: alles mag
Arti divas: alles mag
Groeten en tot een volgende kaart.
Nelleke 


7 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaart in deze kleuren!

Angélique zei

Een heel mooie, fleurige kaart, de kleuren combineren heel goed met elkaar.

Cut It Up Challenge Blog zei

This turned out really nice. It was certainly worth the effort! I'm glad those beautiful flowers made it through customs.

Thanks for sharing your awesome project with us at Cut it Up!

Evelyn
http://mylittlecraftblog.wordpress.com

Henriët zei

Wat een leuke vlinderkaart. Mooie kleuren.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Hij is ook leuk. Je hebt er een mooi aantal gemaakt de laatste tijd. Deze kleurencombi is ook heel gaaf!

Hermien zei

Prachtig kaartje Nelleke.

Groetjes Hermien

Larelyn zei

What a beautiful slimline card using wonderful die cuts. Thanks for joining our Cut it Up Challenge.