Mijn lijst met blogs

dinsdag 28 februari 2023

Kleuren

Vorige week waren Jelle en Tara een nachtje bij ons. In tegenstelling tot een week eerder was Tara weer aardig opgeknapt, nu was Jelle niet erg fit. Tara wilde voor ze gingen slapen, graag kleuren. Ik ben gezellig bij haar gaan zitten en heb deze bloem gekleurd. Ook Tara zocht wat uit en kleurde die. Ze kleurde met stiften en zocht een hele lichte blauwe kleur. Haar uitgelegd hoe ze kon kleuren met mijn potloden en daarna mocht ze doezelen. Zo leuk om te zien hoe snel ze zoiets oppikt. 
De plaatjes kwamen uit een klein blokje welke ik bij de Action gekocht had naar ik meende voor 50 cent. 
De volgende ochtend hadden we nog tijd om een poosje naar mijn kamer te gaan, en ik stelde voor om een kaartje te maken met het plaatje wat ze gekleurd had.
Ik liet haar een sketch zien, die inmiddels is afgelopen, maar dat maakt ook helemaal niets uit. We vonden een designpapiertje uit een blokje van Zeeman en in dat zelfde blokje vond ik ook wat voor deze kaart. Daarna mocht ze het plaatje rondom knippen en koos ze er effen papier bij. Toen ze op de glitters na klaar was, heb ik deze kaart gemaakt. Het spreekt eigenlijk wel voor zich. Eerst had ik links onder een hartje, maar dat was niet leuk dus later zo afgemaakt.
De kaart van Tara is geschreven en moest in een envelop voor haar moeders verjaardag volgende week en heb daar geen foto van.
Het was een gezellig uurtje zo en dat onthouden we.
Challengse:
Groetjes, Nelleke 

 

10 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Prachtige kaart Nelleke.
Mooi ingekleurd de bloemen.
Gezellig samen kleuren en knutselen.
Groetjes Elle-Jeanne

Anoniem zei

Heerlijk hè om zo samen bezig te zijn en nog een prachtig resultaat ook nog!
Mooi gekleurd hoor…toppie!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Trijntje zei

Wat een leuke kaart met deze mooie ingekleurde bloemen. Wat gezellig dat je zo leuk met Tara hebt zitten te kleuren. Jong geleerd oud gedaan! Groeten Trijntje

Angélique zei

Je hebt een mooie kaart gemaak, mooi gekleurd. Stiekem ben ik ook heel nieuwsgierig naar de kaart van Tara, jammer dat je geen foto hebt gemaakt. Zo gezellig zo samen knutselen. Hoe oud is Tara?

Daphne zei

Ik zie het voor me hoe jullie gezellig zitten te tutten samen.
Zo te lezen heeft Tara er wel kijk op, klinkt alsof ze haar dp weloverwogen uitgezocht heeft.
Hoe kaartje vind ik weet heel erg mooi. Wat een leuke sketch en wat koos ook jij mooie dp-tjes uit.

dj zei

So very pretty take on our challenge!! Coloring with the littles is always fun!! Way to go shopping your stash!! Thanks for play along with our "Flowers, Flowers Everywhere" challenge over at Shopping Our Stash!! -Deb Horst, DT #SOS491

Chrissy zei

So very pretty and soft..
Thank you so much for joining in with our challenge at Little Red Wagon, hope you will play again..
Luv CHRISSYxx

Anita van Deur zei

Gezellig zo samen knutselen dat zijn blijvende herinnering, mooie kaart gemaakt, wellicht zien we de kaart van Tara later.

Kaartenkraam zei

Wat gezellig om zo samen te kunnen knutselen!
Jouw kaart is heel mooi geworden.

Ik wil je ook nog even bedanken voor de prachtige kaart die ik gisteren op de deurmat vond voor mijn verjaardag. Zo leuk dat je dat alsnog hebt gedaan :-)

groetjes van Ank

GerJanne zei

Wat leuk zo met Tara aan de knutsel. Je kaart is heel mooi geworden! Deze bloem was toch die bloem die we bij Angela kregen? Of is deze uit zo'n boekje van Action?