Mijn lijst met blogs

vrijdag 15 september 2023

De laatste restjes


Van het voorjaar gebruikte ik papier om kaarten te maken wat over was van een workshop bij Dora. Er bleven toen nog hele kleine restjes over. Hier maakte ik een tag van en een klein kaartje. Hier laat ik ze zien. De eerste is een tag en op de tag kwam het laatste stukje designpapier wat over was en er precies op paste. Daarop kwamen 2 klavertjes 4, vastgezet met een touwtje. Rechtsonder een stenen hartje en links de tekst.
Van 1 klein reepje designpapier en twee stukjes effen papier kwam dit kaartje te voorschijn. Hierop kwam een klavertje 4 van MD op van velum met zilveren stippen. Deze vastgezet met een wit touwtje. Ik het hartje kwam een zilveren rondje zodat het velum vast gezet kon worden. Nog een tekst en wat kleine glittertjes. Het kleine kaartje al heel snel verstuurd, de tag wacht nog op een nieuwe eigenaar.
Challenges:
Zaterdag hebben we in onze schuur een buurtfeest. Van de week is deze opgeruimd, de eerste dingen staan er al en morgen wordt de rest klaar gezet voor zo'n 50-60 personen.
Na 4 jaar gaan we deze eindelijk weer eens houden. We gaan een pub-quiz doen tegen 18.00u wordt de BBQ aangestoken. Er komt een spring kussen voor de kinderen, kortom het zal vast wel weer een gezellige boel worden.   
Groetjes, Nelleke 









 

11 opmerkingen:

Sarah zei

Wat zijn ze leuk. Ik heb iets met klavertjes 4, voor mij staan ze voor mijn 4 kinderen. Ik wil je trouwens bedanken voor je lieve woorden op mijn bericht. Xx

Anoniem zei

Ik vind ze allebei super gaaf…lekker CAS, ik hou ervan!
Leuke kleuren zocht je bij elkaar!
Wat leuk zo’n buurtfeest en het weer werkt ook mee dus moet goed komen.
Leuk weekend, groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

GerJanne zei

Goed bezig! Ik ga het ook eens opzoeken, die restjes van Dora.
Twee mooie creaties.
En wat leuk bij jullie het buurtfeest. Is ook een mooie ruimte bij de schuur!
veel plezier!

Irene zei

Eindelijk weer eens reageren, wat heb ik veel leuks bij je gemist Nelleke en wat heb je een prachtig beeldje gemaakt (een keigave workshop lijkt me dat!). Het onderste schattige kaartje is hier blij ontvangen, wat is dat vellum gaaf!!!
Heel veel plezier op jullie buurtfeest!!!
XxIrene

Diny zei

Prachtige kaartjes heb je met de laatste restjes gemaakt Nelleke!
Heel veel plezier met het buurtfeest bij jullie in de schuur!
Groetjes Diny

!neke zei

Heel mooi en geniet van deze zaterdag !!!
Het weer zit mee !
Groeten Ineke

karin zei

Leuke kaartjes met de restjes papier. Mooie bloemen erop.
Veel plezier met het buurtfeest.
Groetjes,
Karin

Nicolette zei

Een leuke restjes kaart. Veel plezier bij jullie buurtfeest. Zal vast gezellig worden.
Dankjewel voor het meedoen bij KIC.
Groetjes Nicolette DT

Hermien zei

Dan hebben jullie vast net als ik een gezellig feestje achter de rug. Vrijdag heb ik samen met mijn tweelingzus onze 50e verjaardag gevierd met familie,vrienden en collega's het was zeer geslaagd. Je kaartjes en labels zijn prachtig net als de mooie verjaardagskaart die ik van je mocht ontvangen, wat een gave tekst stempel het je gebruikt.

Groetjes Hermien

Henriët zei

Wat een leuke blauw/witte kaart en tag met de klavertjes. Die brengen de ontvangers vast veel geluk.
Klinkt gezellig zo'n buurtfeest. En handig dat jullie er de ruimte voor hebben.
Groetjes van Henriët

Scraptastisch zei

Yeah weer na 4 jaar een buurtfeest, leuk dat het zo'n gezellige boel was en altijd fijn je buren te kennen. Heel mooi kaartje Nelleke de herfstkleuren zijn volop aanwezig! Gefeliciteerd met Lieke haar diploma uitreiking, jullie zullen wel heel trots zijn op haar!
xx Gerie