Mijn lijst met blogs

woensdag 20 september 2023

Slimline en skyline


En weer begint er vandaag een nieuwe uitdaging bij de Egel. De komende 2 weken willen we een slim line kaart zien met een skyline en/of gebouwen zien. Het DT team laat zien dat er weer verschillende mogelijkheden zijn.  Ik vind het altijd weer bijzonder dat we altijd verschillende ontwerpen maken, we spreken nooit wat af van te voren ie wat maakt.
Ik maakte en soort skyline met huisjes en bomen. De vorm van de slime line is van studiolight. Er zit ook een enveloppe stans bij, die heb ik als achterkant gebruikt. Dan snij je het plakrandje eraf. Het designpapier is een velletje van MD. Het was te groot en ik sneed het doormidden. Legde de snijkanten over elkaar op de gewenste maat en daarop kwam de golvende rand. Zo sneed ik eigenlijk de zee weg, het was een zee met strand en gras.
Zo sneed ik het papier dus in 2 stukken, welke weer precies in elkaar paste. Ik gebruikte verschillende rand stansjes van MD en gebruikte de bomen, de huizen en kerkje. Een stukje zwart papier liet ik er onderaan zitten. Alles plakte ik op het blauwe bovenste vel en later plakte ik het onderste vel erop en liet een ienemienie streepje extra zien. Onderaan een grasrand met bloemen, boven wat vogels in de lucht. Een tekst in het gras, wat kleine glittertjes.
De kaart gaat naar een jarige zwager, die een boerderij heeft. Het ook expres wat rustig gehouden omdat het voor ene man is.
Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken en kom dan graag een kijkje nemen.
Gisteren een gezellige diplomering gehad van Lieke. Altijd mooi die stralende jonge mensen te zien.
Groetjes, Nelleke 

4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Hij is kei leuk Nelleke!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kaart voor onze challenge Nelleke. Ik kom je tevens bedanken voor de prachtige klavertjes kaart die ik voor mijn verjaardag mocht ontvangen. Ik denk dat ik hem eens ga liften, echt heel mooi, dank je wel.
Lieve groetjes Miranda

Ilonka zei

Wat een supermooie kaart.
Groetjes Ilonka

GerJanne zei

Ook een heel leuke kaart! Die slimline is echt geschikt voor een straat ;-)