Mijn lijst met blogs

dinsdag 19 september 2023

Herfst

Na 4 jaar was het weer zover: het buurtfeest. Het feest was gezellig, een geluk dat het weer zo geweldig was. Veel stonden ook buiten bij de BBQ, de vuurkorf en de kinderen die op het springkussen sprongen. Kennis gemaakt met nieuwe buren uit de straat, de laatste jaren zijn er veel wisselingen geweest. Leuk dat er jonge gezinnen zijn gekomen en senioren die  in het (bijna klaar) gerestaureerd landgoed een woning huren. De eigenaren hebben het landgoed na 35 jaar laten restaureren en verhuren een deel, wat klaar is. Het voorste deel wordt familie/vakantie woning. Vorige week tijdens de open monumentendag hebben we er een kijkje genomen. Eindelijk na 40 jaar konden we het voorste deel van binnen bekijken. 40 jaar over lopen dromen, vaak langs gewandeld en gefietst. Echt gaaf dat het in ere hersteld wordt.
De buurt is, doordat we buitenaf wonen, heel uitgestrekt. Onze straat is al meer dan 3 km, Het eerste deel waar wij middenin wonen is zo'n 2 km en een zijstraat van ongeveer een km, beslaat de buurtvereniging.
Ik dwaal wat af, ik plaats nu mijn kaart die net af is.
De herfst is in aantocht en ik had zin om een herfstkaart te maken, dus mijn herfstblokjes en stansjes opgezocht. Ik had het MD tijdschrift erbij gepakt voor wat ideetjes, maar eigenlijk ga je toch je eigen gang.  Het spreekt eigenlijk wel voor zich. Heel blij ben ik met mijn bramen stans, al is de bramentijd nu wel een beetje voorbij. Hij  moest er zeker bij.
Challenges:
Vanmiddag hebben we de diploma uitreiking van Lieke in Nijmegen. Altijd weer mooi en bijzonder om dit mee te mogen maken. Vorige week met haar geshopt voor leuke kleding, ze kocht een bloes en vestje in een  prachtige dieprode kleur rood, wat je nu veel ziet. 
We hebben er zin in.
Groetjes en tot morgen dan gaan we weer voor een nieuwe uitdaging van de Egel.
Groetjes, Nelleke 

 

10 opmerkingen:

Irene zei

Fijn dat het zo'n succes was en naar dat landgoed ben ik wel benieuwd Nelleke! Je kaart pas perfect bij het seizoen en vanmiddag mogen jullie én Lieke stralen en trots zijn!
XxIrene

Elle-Jeanne zei

Prachtige herfstkaart Nelleke.
Bedankt voor het meedoen bij Cheerful.
Groetjes Elle-Jeanne

Anita van Deur zei

Wat een leuke herfstkaart Nelleke. Leuke middag samen!

karin zei

Mooi herfstkaartje Nelleke.
Dat klinkt als een gezellig buurtje waar je woont.
Groetjes,
Karin

Ilonka zei

Wat een schitterend kaartje
Groetjes Ilonka

Caroline zei

Heel leuk al die pompoenen op je herfstkaartje!
Dank je wel voor het meedoen!
Groetjes Caroline DT 2Sistersontehblog

Daphne zei

Leuk is de sketch hè.
Het is een echte herfstkaart.
Heel mooi.
Wat leuk dat jullie buurt zo leeft onder de bewoners, dat klinkt heel gezellig.

Donna Walls zei

The neighborhood party sounds like it was a success, that's such a fun thing to do. And your card is lovely and perfect for Autumn. Thanks for sharing your sweet card with us at the Inspiration Station Challenge. We appreciate the support!
Donna xx
Beautiful Blossoms Challenge
Paper Funday Challenge
Inspiration Station Challenge

GerJanne zei

Wat leuk, dat buurtfeest! Als de straat zo lang is, ken je ze natuurlijk niet allemaal even goed. En dan is zo'n feest des te leuker!
Was het een mooie uitreiking?
Je kaart is super herfstig! Leuk gedaan met de sketch van Cheerful!

Nancy Soetaert zei

mooie herfstkaart! Fijn dat je meedoet met de challenge bij Cheerful Sketches.
Groetjes
Nancy