Mijn lijst met blogs

donderdag 21 september 2023

Diverse kerstkaartjes

Dit schattige hertje staat al even klaar om geplaatst te worden. Het komt van een groot scrapvel en voor een dieptekaart heel geschikt. Dit alles is gemat op donkergroen glanspapier. Daar ben ik niet echt een liefhebber van maar zo'n randje is prima. Nog een strikje, bijpassende tekst en wat sterretjes en meer heeft deze kaart niet nodig.
Challenges:
Crafty Animals: alles mag, wel een dier
Ik ging ook verder met een restjeskaart. Het poesje komt uit een kant en klaartje. De achtergrond heb ik ergens anders voor gebruikt, het poesje mocht op deze kaart. Daarbij een bloem gemaakt uit de restjesdoos. Een vlaggenlijn gebruikt en weer een ster en wat glitters. 
Het voorbeeld uit het boekje zit er als klein kaartje bij. Dit gemat op wit en roze papier en op geblokt papier van MD. Donkerrood om het geheel wat pittiger te maken.
Het zijn dus bijna kant en klaartjes waar ik een eigen draai aan heb gegeven. Vorige week stond ik bij de Action weer met zo'n boekje in de hand. Het weer resoluut teruggelegd omdat ik met mijzelf had afgesproken dit soort boekjes vooreerst niet meer te kopen. 😁 ( Ik zeg nog niet nooit 😉)
Morgen hoop ik met mijn 3 zussen 3 dagen te gaan fietsen in de omgeven van Lemele en Ommen. We starten in Holten of Schoonheten. Het laatste dicht bij de plek waar mijn moeder is geboren. We fietsen daar zo wie zo langs, of we de weg affietsen weet ik nog niet: ze woonden toen aan een doodlopende weg van een kilometer. Ik heb er veel zin in, en hoop dat het door kan gaan, want Wim is al een tijdje niet fit. En anders pas ik het programma aan, met de auto en fiets is er ook goed te komen. 
groetjes, Nelleke 


 

12 opmerkingen:

Trijntje zei

Je hebt drie mooie verschillende kerstkaarten gemaakt. Je was flink bij de action…. Ik heb dit ook weleens… soms moet je even tot 3 tellen…. Een fijne dag met je zussen. Het is hier geen weer om te fietsen… ben vanmorgen al goed nat geregend. Hopelijk hebben jullie het beter. Een prachtige omgeving om te fietsen… Een fijne dag. Groeten Trijntje

Jantine zei

Wat een leuke kerstkaartjes, Nelleke! Die dieptekaarten zijn heel geschikt voor zulk mooi dp. Je kant en klaartjes heb je ook heel leuk verwerkt. Knap dat je het blokje teruglegde. Ik vermijd de Action momenteel maar even, eerst het oude goed een eindje verder opmaken.
Hopelijk kun je met je zussen gaan fietsen, klinkt als een mooie tocht.
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

alma.heijenk@gmail.com zei

hahaha, ik kon het niet laten bij de action, heb een blokje meegenomen voor een aantal snelle kaartjes.
veel plezier en fijne dagen om te fietsen met je zussen.
gr Alma

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met alle leuke diertjes en en mooie dp leuk zo verschillend
gezellig dat je meedoet met onze challenge bij the holly and the ivy christmas
groetjes Ellen DT H&I

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat vervelend dat Wim al een tijdje niet fit is Nelleke, ik heb je er al eerder over gehoord/over gelezen. Hopelijk verandert dit binnenkort. Je laat weer leuke kerstkaarten zien, de eerste is bij mij favoriet ;)
Veel plezier met jullie tocht, op wat voor manier dan ook.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Anoniem zei

Leuke kaartjes allemaal Nelleke. Hopelijk knapt Wim weer op. Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Anita van Deur zei

Wat naar dat je man al een tijdje niet fit is. Hopelijk goed weer om te fietsen.
O wat leuk zijn ze alle 3, mooie snijmallen en dp gebruikt! Dankjewel voor het meedoen bij TH&ICC Anita DT

Henriët zei

Wat heb je weer een leuke serie kaarten gemaakt. Ook al zijn het bijna kant en klaartjes, je hebt er echt je eigen draai aan gegeven.
Beterschap voor Wim. Hopelijk knapt hij snel weer op.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Heel leuke kaarten zijn het! En wat goed van je dat je dat boekje weer terug gelegd hebt. Ik begin er ook niet aan dit jaar.
Heel veel plezier morgen met de zussies....duimen dat Wim zich morgen beter voelt dan vandaag, dan kan het misschien doorgaan zoals je hoopt.

Daphne zei

Ik vind die boekjes juist zo handig, helemaal in de vakantie (maar dat schreef ik al eerder)
En jij hebt er weer mooi 3 kaartjes bij, leuk hoor.
Ik hoop met je mee dat jullie zussen uitje door kan gaan.

machines a sous en ligne zei

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n nuttige blog te maken

Kate zei

Lovely cards Nelleke! Thank you for joining our challenge and inspiring us at The Holly and Ivy Christmas Challenge! I hope you enjoy your trip with your sisters! Hugs, Kate!