Mijn lijst met blogs

zondag 22 september 2024

Nog een feestje

En weer een kaartje voor een feestje welke we aanstaande vrijdag hebben. Vrienden van ons zijn dan 45 jaar getrouwd en beiden worden dit jaar 70, hij is het al en zij wordt het in november.
Omdat ze in hun omgeving ervaren dat deze dingen niet vanzelfsprekend zijn en hij al veel oudere broers en zussen heeft,  gaan ze het nu dan vieren met een etentje.
Ik had een idee voor een kaart met een gevouwen hart, maar dat pakte anders uit, en daarom andere harten gebruikt. 
Uitgangspunt is een sketch van  tuesdaymorning sketches  Het viel mij niet mee om daar een kaart van te maken. Misschien had ik het papier wel andersom moeten gebruiken. Het nu dus zo gedaan met het gestreepte boven, met daarop een paar harten. Rechts daarvan de tekst, links de huwelijks jaren en rechtsboven de leeftijden. Her en der wat steentjes om het geheel te breken.
Wat hebben we gisteren en vandaag  toch prachtig weer, we hebben ervan genoten. Vandaag lekker lui in de stoel met een boek begonnen, maar ik weet niet of ik hem uitlees. Ik krijg er een beetje een onbestemd gevoel van. 
Fijne dag maandag, mijn zus komt spullen voor mijn verkoophuisje brengen en het schijnt nogal veel te zijn……
Groetjes, Nelleke 


 

2 opmerkingen:

Angélique zei

Ik vind de kaart heel geslaagd, ik denk dat het papier in de juiste volgorde ligt. Mooi zoals je de getallen en de harten hebt verwerkt.
Lief dat je zus spullen voor de verkoop komt brengen. Gelukkig heb je ruimte in je schuur nu na het opruimen van vorige week 🤭

Ellen zei

Ik vind het ook een mooie kaart op deze wijze…prachtig papier is het! Mooi en persoonlijk hoor!
Wat leuk dat je spullen krijgt voor de verkoop dus top voor het goede doel! 👍🏻
We zijn vandaag ook nog fijn met de kids op stap geweest en genoten van het mooie weer!
Na vandaag is het over geloof ik!
Groetjes Ellen