Mijn lijst met blogs

zondag 8 augustus 2021

Peter was jarig

Gistermorgen was ik met 2 andere kaartjes bezig, en kwam ik ook 2 kaarten met een  tekst tegen. Ze zaten bij reclame van de postcodeloterij of agenda? Dat weet ik niet meer. Wel dat ik de afbeeldingen leuk vond om nog wat mee te doen, en het daarom bewaard. En als je in een positieve flow zit, ga je verder. Bij dit kaartje heb ik het middengedeelte gestanst en er een groen stuk ingelegd. Dit alles op blauw papier gemat en op een basiskaart geplakt. Daarna de mooie JIJ stans tevoorschijn gehaald, en de kaart afgemaakt.
Deze kaart is gisteravond naar Peter gegaan die jarig was. Vergezeld met een pakketje bier. Het werd gewaardeerd en het was een gezellige avond.
Deze vond ik wat lastiger, maar ondertussen was mijn bestelling binnen gekomen met de XL label van MD. Ik ben er blij mee. Eerst dacht ik, ik kan die hoeken zelf wel snijden, dat heb ik ook gedaan bij een aantal tags die ik maak van de strijkkralen afbeeldingen die Thomas gemaakt heeft. Tags scheelt een heleboel verzendkosten, vooral met een afbeelding van strijkkralen. Op een gewone kaart zit je met 1 laag design papier al boven de 20 gram. Deze  set tags heeft meer, zoals het lipje bovenaan wat alles stevig maakt, een kleine tag en een vierkante stans die precies op de grote tag past. En het staat nog leuk ook. Dus ik ging overstag. Natuurlijk moest ik hem  gelijk gebruiken en heb deze tag gemaakt. Ik gebruikte nog een paar bloementjes en glitter en deed een roze wit koord door het gat. Het is een vrolijke en frisse tag geworden. 
Tot de volgende kaartjes die wil ik binnenkort ook plaatsen.
Groetjes, Nelleke 

10 opmerkingen:

Aartje zei

Je kaart voor Peter en je tag zien er goed uit. Het nadeel van zelf snijden is altijd veel meetwerk en net niet rechte lijnen, dus veel plezier en gemak van je nieuwe stans.
Groeten, Aartje

Marfien zei

Heel herkenbaar, zulke reclame bewaar ik ook altijd voor als...
leuke kaart en tag

GerJanne zei

De kaart is heel leuk en in het echt nog mooier natuurlijk! Die JIJ stans is echt en succes.
Je tag is ook mooi. en waar hoor dat het goedkoper is in portokosten...

Anita van Deur zei

Kaart en tag zijn beide heel leuk, ik heb een aantal keren geprobeerd een tag te snijden werd geen succes.

Caroline Cards zei

Mooie kaart voor Peter en een leuke tag. Die stans vind ik ook erg fijn!
groetjes, Caroline

Henriët zei

Leuke kaart voor Peter en ook een mooie tag. Ik heb die tag ook en die is fijn om mee te werken.
Groetjes van Henriët

VoormeKaartje zei

Wat heb je weer leuke dingen gemaakt. Die big tag is zo’n leuke snijmal. Heb ook lang getwijfeld of ik die zou kopen maar zo blij dat ik dat heb gedaan.
Liefs, Christa

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie frisse kaart voor Peter en een leuke tag in mooie kleuren Nelleke.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Twee mooie creaties Nelleke.

Groetjes Hermien

Trijntje zei

Wat een mooie jij kaar5 heb je voor Peter gemaakt. De tag is ook erg mooi geworden. Zeker handig om Port kosten uit te sparen.. je condoleance kaarten van hierboven zijn ook erg leuk geworden. Groeten Trijntje