Mijn lijst met blogs

maandag 25 april 2022

Serie CAS kaarten



Zaterdagmorgen ging ik naar mijn kamertje om een serie condoleance kaarten te maken. Als ik eenmaal bezig ben maak ik er vaak meerdere en zo kwamen er 4 kaarten op mijn bureau die ik gisteren afgemaakt heb. De eerste gaat vandaag op de post.
In mijn map met achtergrondjes vond ik weer mooie papiertjes. Ik vond vooral achtergrondjes die Lieke gemaakt heeft. Deze is het restant van de dahlia welke ik begin dit jaar maakte. zie hier. Ik kon het middelste zo uitstansen dat ik een begin van de sketch van Cas on friday had. De reepjes heb ik langer gemaakt met stukjes waaruit het vierkant uitkwam. Een mooie zwarte bloem, klein hartje en tekst en meer is niet nodig.
                                               
Ik maakte met die sketch een 2e kaartje. Dit is het restant van de achtergrond welke ik begin van de maand maakte. Zie hier.
Hier is de verwerking van de sketch veel vrijer. Je ziet de dwarse strepen wel lopen maar dit niet doorgetrokken. Een paardenbloem en hartje en tekst is voldoende voor mij. 
                                          
Uit een ecoline tekening van Lieke haalde ik dit deel uit. Ze had een gezicht met ecoline en zwarte pen gemaakt, heel vrij allemaal. Je ziet het nu niet meer, maar het blauwe was een gedeelte van het oog, nu zit het geloof ik op de kop. Hier alleen een tekst en wat kleine pareltjes. Deze kaart doet mee met Fresley made skeches waar ook sketch 532 gevraagd wordt.
                                       
Van een restje achtergrond gemaakt met de gelliplate maakte ik tot slot deze kaart . Hierop een gouden bloem, tekst en zwarte steentjes. Van alle kaarten heb ik een hoek afgerond, tekens op een andere plek.
Vandaag is het  een was, knutsel en fysio dag. 
Het regende hier vanmorgen, wat maakt dat de natuur fris.
Groetjes en tot woensdag met het KKT,
Nelleke 

14 opmerkingen:

Lia zei

Ik kan niet zeggen welke ik de mooiste vind, want ze zijn allemaal heel stijlvol en prachtig voor de gelegenheid.
Lia xx

Marijke zei

Wat en prachtige serie heb je gemaakt! ik vind ze allemaal even mooi en weer zo iets anders dan "normaal" zeg maar! Heel mooi gedaan en geeft wel weer ideetjes voor dit soort kaarten! Groetjes Marijke.

Kim S zei

What a gorgeous group of flowers! I love the colors and patterns behind each window! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Judy Rozema zei

Such beautiful cards. I love your colors. Thank you for joining us at FMS this week!

marja kenter zei

De hele serie vind ik prachtig, vooral omdat je niet de gebruikelijke kleuren hebt gebruikt. Heel mooi Nelleke.
Mooie dag nog en liefs.

Marfien zei

Mooie serie, dank voor deze tip

Trijntje zei

Wat een leuke serie condoleance kaarten. Fijn dat je zo leuk bezig was. Groeten Trijntje

Claudia's kaartjes zei

prachtige kaarten, heel stijlvol

Claudia

https://knutselmeisjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaartjes. Helaas heb je die ook nodig. Had laatst een hele voorraad gemaakt. Maar helaas is vandaag alweer de laatste opgestuurd. Moet ook gauw weer een voorraadje maken.

Hermien zei

Mooie kaartjes voor de gelegenheid.

Groetjes Hermien

Karren zei

Beautiful collection of cards! I love the abstract look of your colourful panel with the black sketch elements. Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches,

GerJanne zei

Wat en supermooie serie kaartjes heb je gemaakt Nelleke. Ze zijn stuk voor stuk heel mooi. Ik hoop dat je er een paar van nog in voorraad mag houden.

Sarah zei

Heel mooie stijlvolle kaarten x

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat een mooie serie Nelleke.

Hopelijk blijven ze nog lang voorraad,
Dank je wel voor het meedoen bij CAS on Friday.

Groetnis fan Ina xx