Mijn lijst met blogs

woensdag 15 maart 2023

CHEERS



Wat was het vanmiddag weer gezellig in het creatieve café. Met zijn vijfen om de tafel, ieder met een eigen werkje aan de slag. Er werd weer veel gepraat en gelachen. 
We smulden van de heerlijke brownie slof  die Irene meegebracht heeft omdat ze volgende week jarig is.
Ik heb weer geborduurd, en maakte vanavond het andere borduurwerkje af.
Ook legde ik vanavond de laatste hand aan 2 gehaakte vlaggenlijnen, die zijn voor in de kast en verkoop ik voor het goede doel.
Ondertussen kijkend naar de verkiezingsuitslagen.
Tot ik bedeacht dat ik deze kaarten nog wilde posten, dat doe ik dan nu.
Een paar weken geleden won ik bij girlzrebelchallenge Claudia stuurde een leuk pakketje op: een stempelset, 2 velletjes designpapier, teksten en wat linten.
Daar heb ik wat van gemaakt en laat ik in deze post zien.
Er lag nog een geknipte flessenhanger, daar heb ik het geruite designpapier voor gebruikt en een reep papier met letters. Van Saskia kreeg ik in december afdrukjes om te kleuren. Die had ik al gekleurd en nu verwerkt op deze tag. Ik gebruikte een sketch en dit is het resultaat geworden.
Challenge:
Ook lag er nog een gestanste tag. Ook daar gebruikte ik een sketch voor, de tekst die bij bij zat en de tekst van de afdrukjes. Die uitdaging is al afgelopen.
Van de aller, aller laatste designpapier maakte ik nog een labeltje. Daar kwam het schattige vogeltje weer op. Ook gebruikte ik een tekst en maakte de zin in de label af me: make your dreams happen.
Morgen kom ik weer met een kerstkaart, die staat al even klaar
Groetjes, Nelleke 



 

9 opmerkingen:

GerJanne zei

Ja, het was zeker gezellig! De tijd vloog werkelijk voorbij! En deze creaties zag ik natuurlijk in het echt. En ze zijn zo leuk! Die vogeltjes zijn enig. Binnenkort hoop ik ook weer tijd te vinden om te kleuren. Moet ik echt even voor gaan zitten, voor mijn gevoel. Terwijl ik vaak veel sneller klaar ben dan ik van te voren denk...

Angélique zei

Heel leuke labels en een flessenhanger met die leuke vogeltjes, je hebt ze mooi gecombineerd met het dp

alma.heijenk@gmail.com zei

zulke leuke! labels. wat mooi geworden!
gr Alma

Irene zei

Het was weer genieten aan je gezellige tafel Nelleke en daar liet je ons deze creaties al zien maar nu heb ik ze nog even uitvoerig kunnen bekijken en ze zijn alledrie enig!!
XxIrene

Diane zei

All your projects are super fun and creative, sounds like a good time was had by all!
Thank you for joining our challenge at The Sisterhood!
Diane TSH DT
{Nellies Nest}
{The Sisterhood}
{Stencil Fun}

Dalis zei

OMG, those birds are so cute!
Thanks so much for joining us at TSOT!

-- Dalis
http://stamprgrl.wordpress.com

Mia zei

Beautiful! Thank you so much for entering our GREEN challenge at Try it on Tuesday with this lovely creation. Looking forward to see you again next challenge.
Regards,
Mia
Designer for Try it on Tuesday
craftartista.blogspot.com {My Blog}

Melissa Grant zei

You made a tag using our sketch...how fun!! Those little birds are very whimsical and fun! Thank you sharing with us at TSOT!

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.