Mijn lijst met blogs

zondag 5 maart 2023

Kaart met bijpassend doosje

5 maart is het vandaag en vandaag begint er een nieuwe challenge bij de Egel.
De uitdaging is: Maak een kaart met een bijpassend doosje. Zo op het eerste moment dacht ik wat een werk, maar dat valt reuze mee. Ik maakte er zelfs 2, de 2e komt over een paar weken online.
Als je op het blog van de Egel kijkt zie je de voorbeelden van het team. En dan zie je hoeveel er mogelijk is met dit thema. 
Ik heb een herenkaart gemaakt. Het cadeau doosje komt van de Action en is al kant en klaar. Je hoeft het alleen maar te versieren.
Challenge:
Knutsels en Kadootjes: kaart met vakjes
De vierkante vakjes stans van Marianne design heb ik al een poos, maar nog niets mee gedaan. De hoogste tijd dacht ik zo. Ik stanste een raamwerk uit, en hield allemaal binnenkantjes over. Zonde om weg te doen, dus ik stanste nog meer raamwerken uit, totaal 4 en toen ben ik alles gaan verdelen over de kaarten. Later zag ik dat er nog een 3e laag was. 🙈 Eigenlijk kon met 2 kaarten tegelijk wel af, het raamwerk wissel je om en de 3e laag kun je dan zelf kiezen. Nou ja nu heb ik een mooie serie basiskaarten klaar voor heren. Wel goed ook, want zaterdag hoorde ik dat er nog iemand 75 wordt komende week, dus kan ik de kaart voor hem zo afmaken.
Deze kaart is voor mijn schoonzoon die de 19e jarig is. De mooie JIJ stans weer gebruikt. Daarbij wat lampjes als versiering,: hij heeft wel wat met elektriciteit. Ik had de lampjes donderdag klaargelegd op de kaart als optie. Dat leek mij wel wat dus zaterdag was ik bijna klaar met de lampjes te knippen en te plakken, toen ik zag dat daar een apart stansje voor was. 🙈Links onder de auto, in augustus krijgt hij een nieuwe elektrische auto waar hij heel erg naar uit kijkt.
Het doosje komt zogezegd van de Action. Ik gebruikte hetzelfde papier als van de kaart. Ook mocht er weer een deel van de lampjes slinger op. ( NU wel met de juiste lampjes)
Daarop een bierglas met opener, want het cadeau heeft iets met bier te maken.
Gefeliciteerd met een stuk touw vastgezet.
In het doosje komt een label met achterop de beschrijving van het cadeau.
Dezelfde papier en stans gebruikt en de leeftijd van de jarige. 
Ik vond dat er iets van een fiets op moest, want als hij het cadeau te gelde maakt, heeft hij wel een fiets nodig. De stansjes van de fietsen waren te groot. De stempels waren allemaal damesfietsen. Eindelijk na lang zoeken vond ik in een doos met stickers een vel met kartonnen afbeeldingen. Het was het 1 na laatste vel in de doos. Jaren geleden gekocht van de Action, nooit gebruikt, maar komt nu dan goed van pas. 
Vrijdag hebben GerJanne en ik een gezellige dag in den Bosch gehad. Ik had een lijstje van te voren gemaakt, wilde oa wat effen kleuren cardstock, vooral voor het maken van bloemen ed. Daar ben ik in geslaagd. Maar er verdween wel wat meer papier in de tas. 😜 kraft 30x30, die op mijn lijstje stond, maar ook een dik pak 30x30 papier en 2 pakken wit papier voorbasiskaarten. In plaats van een pakket tijdschriften kocht ik een party designpapier van Studio Light. Er zaten 7 blokjes in en dat voor maar € 7,50. Het eerste blokje heb ik zaterdag al wat van gebruikt. Ach en ik wilde stippen en strepen papier: Een nieuw blokje koste € 7,00. Een wat ouder 3 voor €10,00, in verschillende tinten helder, pastel en zoet per soort in een blokje. Ik koos voor het laatste en kan weer even vooruit. Ook hier gisteren al mee bezig geweest. 
De auto op de kaart kocht ik gisteren ook.
Het was weer leuk om te gaan, en ik geniet nog steeds na. 
Ik ben benieuwd wat jullie weer met de leuke nieuwe uitdaging van de Egel gaan maken. Ik ga ze zeker bekijken: alle blogs reageer ik op en ook op facebook ga ik bij iedereen langs.
Groet, Nelleke 

 

14 opmerkingen:

Irene zei

Wat een super leuke en stoere creaties in toffe kleuren Nelleke
! Handig een kant en klaar doosje want dat is vast niet zo 1 2 3 gemaakt. Goed geslaagd in Den Bosch óók!
XxIrene

karin zei

Een prachtige kaart met bijpassend doosje en label.
Zo te lezen een geslaagde dag op de beurs en met een volle tas naar huis 🙂
Veel knutselplezier.
Groetjes,
Karin

Trijntje zei

Wat ben je leuk met dit mooie papier aan de knutsel geweest . De kaarten en het doosje,handig, zijn erg leuk . Leuk de vakjes mal. Mooi gevuld op de kaart. Hier ligt de jij stans nog ongebruikt……. Zo gaat dat soms… Wat effen papier in voorrraad is heel handig. Ja als je even wacht dan kun je het papier vaak goedkoper krijgen. Dat is er vaak op beurzen. Bij boekenvoordeel hebben ze ook weleens van dit soort acties. Jij hebt weer mooi papier.. en kan weer aan de slag. Ha ha… Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jouw kaart met doosje vind ik zo gaaf geworden. Toffe kleuren en materialen heb je gebruikt. Ik vond het zo leuk om de lampjes eens niet op een kerstkaart te zien , lekker feestelijk en nu met je verhaaltje erbij blijkt het ook nog eens heel toepasselijk te zijn. Echt een top-combinatie Nelleke. Jij komt voorlopig niet zonder papier te zitten begrijp ik hihi. Fijn dat jullie zo genoten hebben, dat zijn de krentjes in de pap.
Lieve groetjes Miranda

Marja Sch zei

Wat heb je dit mooi gedaan. Echt store en mannelijk zo. Handig hoor zo n doosje. Fijn dat je goed geslaagd bent op de beurs. Zo gezellig samen met GerJanne. Groetjes Marja

Hobby Hoogland zei

Wat zijn dit weer prachtige creaties. Mooie kaart en ook leuk het doosje erbij.
Mooie combinatie.
groetjes Marjan.

Marfien zei

Mooie kaart voor je schoonzoon en alles weer in jouw traditionele mannenkleuren, bruin en blauw. leuk met het zakje erbij, weer eens wat anders als het geld in de enveloppe . . .

Nancy zei

Hey Nelleke,
Wat een leuke set maakte je voor de schoonzoon!
Echt toffe kleuren en mooi gecombineerd allemaal!!
Wat jammer... Ik wou ook liever vrijdag naar Den Bosch maar 1 van de vriendinnen kon niet, dus zijn we zaterdag geweest... Het was leuk geweest om jullie nog een keer tegen te komen... Volgende keer proberen we wel weer op vrijdag te gaan...
Liefs,
Nancy

Daphne zei

Wat een leuk bericht om te lezen!!
Ik heb ook zo'n soort stans en probeer dan ook altijd meerdere kaarten tegelijk te maken, als je toch aan het stansen bent is dat wel een goed idee.
Leuk om er heren kaarten mee te maken, die zijn handig voor de voorraad.
De rest van het bericht is gezellig om door te lezen en zo leuk dat jullie genoten hebben op de beurs!!
Ik kan hier het plezier wat jullie gehad hebben voelen.

Daphne zei

Wat een leuk bericht om te lezen!!
Ik heb ook zo'n soort stans en probeer dan ook altijd meerdere kaarten tegelijk te maken, als je toch aan het stansen bent is dat wel een goed idee.
Leuk om er heren kaarten mee te maken, die zijn handig voor de voorraad.
De rest van het bericht is gezellig om door te lezen en zo leuk dat jullie genoten hebben op de beurs!!
Ik kan hier het plezier wat jullie gehad hebben voelen.

Scraptastisch zei

Hele toffe kaart en zo een mooi setje bij elkaar Nelleke en die zakjes heb ik ook laatst meegenomen bij de action vandaan. Jullie hebben genoten hè in den Bosch maar meid wat heb je lopen sjouwen met al dat papier of had je wagentje op wielen mee? hihi
xx Gerie

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Nou dat gaat weer heel veel leuks opleveren Nelleke nu je een gezellige dag met GerJanne hebt gehad..Ik geloof best dat je nog aan het nagenieten bent. Voor mij kwam het deze keer niet goed uit met mijn diensten, Den Bosch vind ik altijd wel een leuke beurs, ik ga er graag naar toe. Je kaartje met bijpassend zakje en label is heel gaaf geworden. Leuk die vakjes allemaal. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid

Monique zei

Wat leuk gedaan! En wat gaaf om zo weg te geven. Ik hou daar wel van.
Ik ga zondag naar Hardenberg. Ik hoop dat het mooier is dan volgend jaar. Toen viel het tegen.

Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Nelly zei

Wat een leuke vakjeskaart heb je gemaakt voor de challenge bij Knutsels&Kadootjes.
Bedankt voor je deelname.

Groetjes Nelly (DT K&K)