Mijn lijst met blogs

dinsdag 13 juni 2023

Gefeliciteerd! 10 jaar


Knutsels en kadootjes bestaat dit jaar 10 jaar. Ter gelegenheid daarvan is hun uitdaging om een hartelijk gefeliciteerd kaart te maken, en als extra iets van 10 erop, al hoefde dat niet perse.
Gelijk moest ik aan mijn volgende maand jarige kleinzoon denken, hij wordt dan namelijk 10 jaar. Een mooie reden om de basis, die al klaar was, voor hem af te maken. De grote cijfers van Crealies heb ik weer gebruikt. Daarop kwam een voetballer, want dat is zijn grootste hobby. Ik stanste een grote voetbal uit en plakte die in het doosje. Een grote pijl als versiering en daarvoor zijn naam in de kleuren van gebruikte designpapier. 
Op het voorste flapje kwam de felicitatie. Nu zie je de naam ook iets beter.

De cup kwam op een ander flapje. Voor mij is hij mijn grote nummer 1. Nu won Manchester City afgelopen weekeind ook de cup, dus met een dubbel doel staat de cup op de kaart. Hij vertelde zaterdag dat hij voor manchester City was. 
En als voetballer kan zijn voetbal schoen natuurlijk niet ontbreken. Als je in Deventer woont ga je natuurlijk ook naar de plaatselijke voetbalclub. Ook dat embleem van internet gehaald.
Hier zie je nog een keer weer de hele card in the box. Ook zie je nog een voetbalclub staan, want als voetbalfan kun je voor meerdere clubs zijn. 
Het was leuk om deze card in the box af te maken, al vind ik het fotograferen een hel gedoe om het goed op de foto te krijgen.
Challenges:
2 Sisters on the blog: kaart voor een man met hobby
Groet, Nelleke 
 

8 opmerkingen:

Caroline zei

Superleuke kaart! En wat handig dat je hem meteen kon combineren. Dit zal hij wel een geweldige kaart vinden!
Dank je wel voor nog een keer meedoen.
Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

Lia zei

Wat heb je dit supergoed gemaakt. Dat is een hele verrassing voor het feestvarken!
Lia xx

karin zei

Super mooi gemaakt voor de jarige. Prachtige creatie.
Groetjes,
Karin

Scraptastisch zei

Heel mooi en feestelijk je card in a box en meteen al af voor je kleinzoon Lieuwe. Ja dit is een beetje lastig object om op de foto te zetten maar staat er goed op hoor Nelleke! Mijn K&K kaart is ook eindelijk af en ga ik vanmiddag posten!
xx Gerie

Marfien zei

Een prachtige kaart voor Lieuwe, die krijgt vast een heel mooi plekje

Nicolette zei

Wat heb je deze mooi gemaakt. En leuk dat je gelijk wat challenges kon combineren.
Dankjewel voor het meedoen bij 2Sistersontheblog.
Groetjes Nicolette DT

Angélique zei

Een supergave kaart voor je kleinzoon, wat zal hij blij zijn met deze kaart! Het is net of de voetballer komt aanrennen om de bal te trappen, geweldig gedaan! Ook alle versierde flapjes zullen vol enthousiasme bekeken worden.

Monique zei

Wat een toffe boxkaart Nelleke!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groet, Monique