Mijn lijst met blogs

zaterdag 17 juni 2023

Kletseldate

Vorige maand hadden GerJanne en ik en kletseldate bij Angela. Na een heerlijke lunch gingen we aan de slag. Angela had wat digi's geprint en papier klaargelegd. Nadat ik het papier erbij had gezocht ben ik de afbeelding gaan kleuren. Thuis maakte ik het verder af en knipte de afbeelding uit. Het kopje stond nogal raar op het schoteltje en dat heb ik er maar afgeknipt. De sketch is van Cheerful en natuurlijk kan een kaart meedoen met Kleuren met potloden waarin alles mag en jullie nog tot 7 juli mee kunnen doen met de uitdaging, met een afbeelding dat gekleurd wordt met potloden.
Challenges:
Creative Knockouts: outside fun

Challenges:
Van de rest van het papier maakte ik ook gelijk kaarten. Deze is gemaakt naar de sketch, die al is afgelopen. Ik ben weer eens te laat met het plaatsen. De grote madelief weer dubbel gebruikt en een 3e laag met velum. Het blauwe papier kreeg ik van de vrouw in mijn vorig bericht en paste er zo mooi bij.
De laatste kaart met het papier. Vorige week vond ik in de kast een doosje met diamond painting. Ojaa, dat schaap zou ik nog maken....... dacht ik..... Er gelijk mee begonnen, maar de steentjes plakten niet meer goed.
Er geen moeite meer in gestopt en alle steentjes in een flesje gedaan voor een glittertje op kaarten, dat kan ook heel goed.
Dat bracht mij naar de figuurtje van diamond painting die ik een poos geleden gemaakt had en er nog lagen. Laat nou deze vlinder heel goed passen bij het papier....
Het kaartje was dan ook al heel snel klaar.
Challenge:
Seize the Birthday: sentiment on a banner
Een serie waar ik met heel veel plezier aan heb gewerkt.
Groet, Nelleke 

 

15 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Nelleke, wat zijn je kaartjes leuk geworden en zo vrolijk ook met dit gave papier. Super ook hoe je steentjes op de vlinder hebt geplaatst!
Wat jammer dat je zo ver weg woont anders zou ik ook wel eens naar jouw creatief café willen komen, lijkt me zo leuk!
Fijne vaderdag morgen…is Wim alweer wat opgeknapt?
Groet Ellen
Ellen’s Greetingcards

Angélique zei

Een heel leuke vrolijke serie. Ondanks dat je hetzelfde papier hebt gebruikt zijn het toch drie heel verschillende kaarten.

GerJanne zei

Ahhh, wat zijn ze allemaal leuk! En je kleurwerk is natuurlijk heel goed gelukt!
De vlinder met de kleine steentjes vind ik een prachtig detail. Een echt blikvanger.
En de kaart met de madelief vind ik ook een plaatje. Kan me indenken dat je met veel plezier aan deze kaarten hebt gewerkt. EN dan zeg jij dat ik veel kaarten maak.....

Daphne zei

Wat een mooie serie.
Het dp is mooi bij elkaar, dat is echt een setje. Leuk om meteen het papier te gebruiken wat je van die mevrouw hebt gekregen.
De kaart met de kopjes heb je heel mooi gekleurd vind ik.
Ik herkende de sketch van Cheerful Sketches er goed in, bedankt dat je dat deze kaart linkt.
De andere 2 kaarten zijn ook erg leuk. Te laat om nog mee te doen met een challege, ach, overkomt mij ook vaak genoeg, maar een sketch helpt je wel goed op weg, dus heeft niks.

Kaartenkraam zei

Prachtige serie, zo mooi zoals het papier bij elkaar past.
En hoewel ik eigenlijk helemaal niet zo van diamond painting houd vind ik dat de mooiste van de drie. Op deze manier en in perfect bijpassende kleuren is het juist heel mooi!

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie gevarieerde serie kaarten. Wat een leuk effect van die "steentjesvlinder", is weer eens wat anders. Die grote bloem blijft gaaf en mooi zo die laagjes. De digi heb je heel mooi ingekleurd Nelleke, lekker bezig geweest:)
Lieve groetjes Miranda

Elle-Jeanne zei

Leuke serie kaarten Nelleke.
Dankjewel voor het meedoen bij Cheerful.
Groetjes Elle-Jeanne

Trijntje zei

Je hebt drie hele mooie kaarten gemaakt met dit mooie papier. De madelief heb zo erg leuk gemaakt.ik ben ook nog met andere kaarten bezig... de vlinder van de steentjes zijn ook erg mooi. Ik stuur je later nog even een bericht. Groeten Trijntje

Marfien zei

Leuke vrolijke kaartjes heb je gemaakt, zo kom ik ook weer op nieuwe ideeën, heb nog zoveel papier

Henriët zei

Wat een mooie serie kaarten Nelleke. Heel mooi papier gebruikt en de bovenste heel mooi ingekleurd. Leuk om een diamondpainting te verwerken op je kaart.
Groetjes van Henriët

Nancy zei

What a great post and all three cards are totally different and wonderful. The butterfly steals the show! Awesome job! Thanks for sharing your talents with us at Seize the Birthday!

Sarah zei

Hoe leuk weer! Jij bedenkt ook altijd iets met gevonden dingen. Tof x

Colleen zei

Thank you so much for sharing your card at Seize the Birthday. All three of your cards are fabulous, and what great ways to demonstrate how to use pattern paper and change it up to get different looks. I love the butterfly by the way!

Johanna zei

These cards are unique even though paper etc is from the same place. The die cut daisy is so pretty with that polka dot background. The other cards you have made are also beautiful and I like you butterfly very much. Thanks for playing at Cardz 4 Galz, Johanna DT

Bernadet zei

Geweldig leuke kaartjes Nelleke!
Mooie papiertjes en leuke plaatjes heb je gebruikt.
Superleuk dat je onze sketch van Cheerful Sketches hebt gebruikt.