Mijn lijst met blogs

woensdag 21 juni 2023

YOU did it

Terwijl dinsdagmorgen dochterlief zat te zwoegen op de verdediging van haar scriptie, was ik aan het zwoegen op deze kaart. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat vond ik in het geheel niet zo. Ik wilde een Engelse tekst : "You did it" gebruiken, maar die had ik niet. Nou moet ik wel zeggen dat er ook al andere dingen de revue zijn gepasseerd, bv om een flessenhanger te maken, en dan eenmalig genoemde tekst gebruiken. Dat kan dan prima.
Maar de liftchallenge keek mij aan  en na heel wat denkwerk, kwam ik uit om de mooie JIJ stans van MD te gebruiken. De grote letters zijn uit een werk van Lieke, ik denk dat het iets van waterverf is, dat moet ik nog vragen aan haar.
Daarna was het zoeken naar de juiste kleine teksten. Uiteindelijk werd het de letter stans , ook van MD.
Voor elk woordje jij, moest ik de letters 2x stansen, dus ik heb heel wat keren gedraaid. Achter het papier zat al tape, zodat het plakken vrij makkelijk ging zonder knoeien. Al zaten de restanten van het tape ook overal.  Met passen en meten de teksten her en der neergelegd en vast gezet. Tekst stempel er onder en Jij over de grote jij. Gemat op zwart papier en dit alles kwam op een basis kaart van kraft, met daarop streepjes papier van SL.
De kaart was klaar toen ik bedacht dat de jij op de grote jij wat ielig was dus alles weer gepakt en jij nog 2x gestanst.
Pfft ik ben klaar, Lieke ook. Ze heeft nog geen uitslag, wel gaat haar scriptie naar de 2e lezer en volgens klasgenoten is dat positief.
Volgende week uitslag en dan gaan de kurken van de fles!
Groetjes, Nelleke 

9 opmerkingen:

Angélique zei

Een heel leuke kaart, daar heb je een hoop werk aan gehad, maar dan heb je ook wel wat.
Spannende tijd, dat wachten op de uitslag.

Daphne zei

Wat een doorzetter!!
Sjonge, als ik het zo lees krijg ik het al warm......
Het is wel een ontzettende leuke kaart en heel erg leuk bedacht!!
De grote jij heb je van mooi papier gemaakt.
De kleine toevoegingen, Hartjes en tekst zijn precies goed en dat de kaart schreef op de basiskaart zit vind ik een leuk effect geven.
Kortom..... JIJ bent ook geslaagd!!

karin zei

Mooi kaartje met deze grote tekst erop.
Succes voor je dochter.
Groetjes,
Karin

Trijntje zei

Succes voor je dochter. Leuke kasrt met de jij stans. Soms lijkt het gemakkelijk maar valt het tegen. Groeten Trijntje

GerJanne zei

Zo, dat was echt een werk zeg! Lamme arm van het draaien.... En mooi nieuws voor Lieke. Jij hebt er vertrouwen in, gezien je kaart! ik ga duimen voor Lieke....

Marjan zei

Nee, het is zeker niet zo makkelijk als je denkt zo op het eerste gezicht.! Maar heel erg leuk met de grote JIJ stans! De kleine JIJ-tjes zullen inderdaad veel werk geweest zijn, petje af voor je doorzettingsvermogen!
Succes voor Lieke en fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!

alma.heijenk@gmail.com zei

geweldig leuke en mooie kaart!!! en al die kleine lettertjes... pff wat een werk maar zeker een geslaagde kaart!!!

Aartje zei

Wat veel werken gepruts zal dit geweest zijn Nelleke, maar ik vind het resultaat echt heel mooie geworden. Dus jij bent ook geslaagd met deze kaart.
Groetjes Aartje

Nicole Parmentier zei

Ja het vastplakken van die kleine lettertjes is nog een heel gepriegel hè! Slim om er tape achter te plakken. Ik vind je kaartje letterlijk en figuurlijk heel geslaagd geworden.. Nu Nienke nog! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.