Mijn lijst met blogs

maandag 27 mei 2024

Joepie in de herhaling

Na een paar dagen afwezigheid ben ik er weer. We hebben vrijdag met z'n achten, zussen en schoonzussen, een hele gezellige dag gehad. Veel gelachen, alleen al de reis er naar toe die begon met vertraging door een seinstoring bij Wierden. In Apeldoorn vertrokken we met een behoorlijk vertraging. Zeggen ze altijd dat de dames kunnen kletsen, nou we zaten bij een stel mannen, ik denk wel 8 a 10, die naar Schiphol gingen voor een reisje naar Schotland. Wat een herrie, echt vreselijk, maar ook wat lachen zeg! Het hele treinstel genoot mee, en toen we uitstapten konden we hen gewoon fijne dagen wensen. Het was zelfs zo erg dat we tegen elkaar in de pendelbus zeiden: wat een rust.... Stapten we uit zegt 1 van die andere dames: wat een gekakel! 😀😉
De Libelle zomerweek: niemand was er ook geweest. Sommige van onze mannen vroegen zich al af wat we daar toch gingen doen...... Dat past toch helemaal niet bij jou? 
Mijn zus appte al tijdens ons bezoek al aan haar man dat het eens maar nooit meer was... 😉😉
En daar sluit ik mij bij aan. Ik hoop dat ik niemand voor het hoofd stoot, maar het was echt niet mijn ding. Ik ga liever naar de beurs in Nijkerk, een stuk rustiger en bezoekers die allemaal van hun hobby houden. 
Het was binnen, vol druk en warm. Binnen de korst mogelijke tijd waren we elkaar kwijt, maar dat loste zich vanzelf wel op. Met mijn jongste zusje zijn wij vrij snel naar buiten gelopen en hebben daar heerlijk op een bankje gezeten tot de anderen kwamen. 
We hebben een rondje gemaakt, sommigen hebben nog iets gekocht, maar ik heb niets gekocht, oeps dat is op de beurs wel anders....  Weer een mooie ervaring rijker.
Nu dan mijn kaart. Over de vorige Joepie kaart was ik niet helemaal tevreden. Daarom heb ik een jongetjes variant gemaakt. Ik kwam een sketch tegen in de stijl voor de liftchallenge en daar is deze kaart uit voortgekomen. Het papier is van MD, en zijn restjes. Van het blauw heb ik alleen nog maar restjes. Het blauwe papier is van SL. Gemat op donkerblauw papier.  Joepie weer 2x gestempeld. Verder 3 sterren gestanst en die hangen aan het donkerblauwe papier. Rechts onder een tekst en nog wat kleine hartjes. 
Challenges:
Lift Challenge...: hangertjes met grote tekst.
Een fijne dag vandaag. Ik duik lekker mijn kamer in, even naar kleinzoon oppassen omdat zijn moeder een afspraak heeft en verder niets. Na ook een druk weekeind is het nu welletjes.
Groet, Nelleke 

15 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een leuke stoere kaart. Zo'n beurs is ook niks voor mij.
Groetjes, Caroline

Martha zei

Deze versie is ook heel erg leuk, Nelleke
Heeft een stoere uitstraling
Nee op zo'n beurs zal je mij ook niet zien, maar goed jullie hebben het verder toch leuk gehad en daar gaat het immers om!
Fijne dag liefs Martha

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart Nelleke.
Het gaat ook om de gezellige dag samen toch.
Groetjes Elle-Jeanne

Ellen zei

Een hele leuke Joepie variant laat je zien, stoer wel met het touw! Trekt mij ook niet dus nooit geweest maar jullie hadden wel plezier met elkaar begrijp ik en dat is ook wat waard toch!
Fijne dag, groetjes Ellen

!neke zei

Je kaart is top !!!!
groeten Ineke

Marjan zei

Leuk met die grote sterren en leuke stroken papier, een mooie frisse kerstkaart! Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge, Nelleke!

Trijntje zei

Leuke joepie kaart met deze mooie sterren. Fijn dat jullie toch een gezellige dag hadden ondanks dat het niet jullie ding was. Zo ben ik 3o jaar geleden eens naar de huishoud beurs geweest ook 1 keer en nooit weer. De drukte daar hou ik helemaal niet van… jullie zijn een ervaring rijker en een illusie armer… Groeten Trijntje

Femminde zei

Fijn dat jullie zo'n mooie dag samen hadden.
En ja die Libelle zomerweek is waarschijnlijk ook niet aan mij besteed. Huishoudbeurs is ook niets voor mij.
En je hebt er een mooi kaartje van gemaakt voor de challenge.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

alma.heijenk@gmail.com zei

Wat een verhaal en zo'n beurs is iets waar ik niet heen zou willen. dan liever een hobbybeurs.
een leuke kaart maakte je.
groetjes Alma

Daphne zei

Wat een leuk bericht om te lezen!!
Haha, die mannen, die hadden helemaal niet in de gaten dat jullie zo mee konden genieten van hun verhalen.
Jammer dat de Libelle zomer week niks voor je is, ik ben er nog nooit geweest, maar als ik het zo lees ga ik ook niet.
Leuk hoor, de kaart, ik deed niet mee met deze uitdaging (teveel leuks op dit moment en daarnaast dan te weinig tijd), maar ik vind het een leuke uitdaging.

Daphne zei

Wat een leuk bericht om te lezen!!
Haha, die mannen, die hadden helemaal niet in de gaten dat jullie zo mee konden genieten van hun verhalen.
Jammer dat de Libelle zomer week niks voor je is, ik ben er nog nooit geweest, maar als ik het zo lees ga ik ook niet.
Leuk hoor, de kaart, ik deed niet mee met deze uitdaging (teveel leuks op dit moment en daarnaast dan te weinig tijd), maar ik vind het een leuke uitdaging.

Polly zei

What a great card with the hanging stars! Thanks for sharing with us at TSOT!

Anoniem zei

Wat een vrolijk kaartje is het geworden Nelleke! Als je Joepie leest wordt je vanzelf blij en de dansende sterren maken het compleet. Ik kon helaas niet op je blog reageren via mijn google account, weet niet waarom maar Blogger doet weer een beetje moeilijk. In ieder geval bedankt voor je leuke liftchallege bijdrage! --- Nicole

Dena J zei

Such pretty papers and love the color stars. Fun to have movement on a card! Thank you so much for sharing at TSOT.

Melissa Grant zei

So pretty. Your paper choices and design work so great for the sketch this round. Very Nice! Thanks for sharing with us a TSOT!