Mijn lijst met blogs

dinsdag 7 mei 2024

Sterrenbeeld stier

Daar ben ik weer. Ik begin weer een beetje te landen na de onvergetelijke werkvakantie in Denemarken.
Klik hier voor de link naar de camping. Of voor de facebook pagina.  Zondagmiddag zijn we thuis gekomen na een voorspoedige reis. Onderweg de kampioenswedstrijd van PSV gevolgd en even stoppen om het feest  direct na de wedstrijd te bekijken. Gisteren een dag van bijkomen en wassen en nu merk ik dat ik er weer ben. Gisterenavond eindelijk even in mijn kamertje gezeten en deze kaart afgemaakt die bijna klaar was. 
Op de Facebook pagina van de Egel zijn meer leuke uitdagingen te vinden. Zo is er een uitdaging waarbij een sterrenbeeld gevraagd wordt. Deze maand is dat een stier. De vorige maand maakte ik de ram, en dat vond ik zo leuk, dat ik deze maand weer meedoe. Op internet vond ik dit mooie plaatje. Het is van een bedrijf dat dit soort afbeeldingen maakt van allemaal verschillende stukjes hout. Zo gaaf, er staan verschillende dieren op. Deze afbeelding heb ik gebruikt en voor deze kaart gebruikt. De basis was al klaar en is van papier uit een agenda. Verder spreekt die wel vanzelf. Vindt je het leuk om mee te doen? Klik dan op de link hierboven genoemd.
Voor nu aan de strijk, straks mijn kamer in en ook genieten van het mooie weer!
Groetjes Nelleke
 

6 opmerkingen:

Elle-Jeanne zei

Leuke sterrenbeeld kaart Nelleke .
Groetjes Elle-Jeanne

Marfien zei

Leuk kaartje, doet me denken aan de vorige KKT uitdaging :-)

Angélique zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. De camping ziet er super uit op het filmpje,mik snap best dat jullie een onvergetelijke week hebben gehad en dat er zelfs van het vrijwilligerswerk een feestje is gemaakt.
Je kaart is heel gaaf, mooi gemaakt.

Henriët zei

Mooie, stoere kaart met de stier. Leuk zo'n serie met sterrenbeelden.
Fijn dat jullie zo hebben genoten van de vakantie.
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Wat geeft dat een voldaan gevoel hè, als je zo terug kan kijken op een vakantie.
En de dag erna lekker een beetje opruimen en je hoofd leeg maken met dingen die moeten, daarna weer alle tijd om bij te komen en deze leuke kaart af te maken.
Wat een leuke challenge, daar kan je alle kanten mee op.
Ik vind je kaart weg mooi.

Sandra1968 zei

Wat een leuke kaart!