Mijn lijst met blogs

vrijdag 5 maart 2021

Easelkaart bij de Egel

Zoals ik gisteren al aankondigde ben ik er vandaag weer met een kaart. Nu met een voorbeeldkaart voor de Egel. Vandaag willen wij een easelkaart met een sketch zien. Ditmaal een kaart waar ik toch wel wat langer mee bezig was. De basis was wel redelijk snel klaar. Het basispapier is van MD. Dit alles heb ik gemat op donkerrood papier om het allemaal wat pittiger te maken. Boven aan een rand van Artemio, deze kocht ik 2e hans en heb ik hiervoor gebruikt. Het plaatje is een dixi craft topper. Al jaren in huis en nog nooit 1 van gebruikt. Wel moest ik hem wat bijsnijden, en deze geplakt op een nestabilitie van parelmoer papier. De ster/bloem rechts onder is ook van parelmoer. Ik vond nog wat roosjes en daar wat swirls bijgedaan. Onder een dwarse strook papier enkele malen op elkaar geplakt en 2 roosjes van parelmoer, daarachter blijft de kaart staan. Hoera ook verschillende malen uitgestanst en schuin geplakt. Ik vond nog een roosje en een witte bloem, die kreeg ook wat van die kant en klare blaadjes en swirls erbij geplakt. Ten slot wat parels, leeftijd en een strik van parelmoer. 
Hieronder nog de sketch waar we mee gewerkt hebben, en die we deze 2 weken vragen. We hopen dat jullie net als de afgelopen keer weer net zo enthousiast meedoen als de vorige challenge.
Groet en een fijn weekeind. Wij gaan vanmorgen, op afspraak, naar een meubel winkel. Kijken of we kunnen slagen voor een nieuwe bank en eetstoelen. Al gekeken op hun web site maar daar wordt ik niet zo vrolijk van: ik zie gewoon te veel!
Groet, 'Nelleke 

8 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wauw wat mooi deze vintage kaart. Succes met winkelen.

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart. Succes met winkelen, hopelijk vind je wat moois.
Groetjes, Christa

Caroline zei

Heel mooi kaartje voor de jarige.
Succes met meubels uitzoeken. Het voordeel is dat het nu wel lekker rustig is in de winkels.....
Groetjes Caroline

Irene zei

Vintage en romantisch, dát zien we niet vaak bij jou maar héél goed gelukt Nelleke!
Online is géén doen dus fijn dat jullie écht kunnen kijken..goéd proefzitten want eetkamer stoelen hebben vaak een korte zitting hebben wij gemerkt toen we alles nieuw wilden voor Apeldoorn.
XxIrene

Ellen zei

Wat een beauty Nelleke...heel mooi gemaakt!
Heel veel succes met winkelen...flinke taak wel!
Ook heel erg bedankt voor je mooie kaart...lief!
Groetjes Ellen

Angélique zei

Een heel mooie, romantische kaart. Het donkerrode randje is goed gekozen. Succes vandaag.

Bernadet zei

Wat een geweldig leuke kaart Nelleke!.
Hopelijk gaat het lukken vandaag met de meubels!

Daphne zei

Mooie, nostalgische kaart.
De kleuren, met dat parelmoer, lijkt mij heel mooi, op de foto toch altijd lastig te zien.
En? Hoe ging het met de meubels bekijken?