Mijn lijst met blogs

maandag 15 maart 2021

Stickers 2

Voor het onderste kaartje gebruikte ik een gekleurde achtergrond die in mijn mapje zat. Daar bleef een stukje van over. Daar stanste ik deze bloemen uit. Gelijk had ik dit designpapier in mijn gedachten om er bij te gebruiken. Het is van een oud blokje van de Action. Gemat op donkerbruin papier Dit alles op een kaart geplakt, zwarte glitters, een tekst en 2 hoeken rond gemaakt.  Gemaakt naar een sketch van Create a smile.  Een kaartje wat wel snel klaar was en even fijn om tussendoor te maken. 
Vrijdag deze al weggebracht. 
Zo ook de onderste kaart. Toen ik de stickervellen uit Noorwegen kreeg wilde ik deze eerst opzij leggen. Maar, hihi,  de stickers daagden mij uit en na wat zoeken vond ik dit achtergrond papiertje, de sticker paste er perfect op. Daarna vond ik donkeroranje en een stukje blauw en deze kaart was snel geboren. Omdat er ook wat wit bij zat stanste ik de tekst uit in wit, zo ook wat kleine witte sterretjes om het geheel wat te breken. 
En o wat geniet ik ervan dat mijn effen papierbak is opgeruimd en uitgezocht. Kleine stukje papier van een bepaalde kleur heb ik allemaal in plastic zakje gedaan die je met een zipper afsluit. Heb ik rood nodig pak ik het rode zakje en heb je gelijk de juiste kleur bij de hand. Dank je wel GerJanne voor de mooie tip. 
Nu duik ik weer richting mijn kamer. Ons winkel avontuur is deels bevallen. We wilden wat terug brengen, een  sta in de weg tv meubel, die beschadigd gekomen was, maar dan moesten we voor het hele bedrag wat anders uitzoeken, en dat lukte ons niet in 20 minuten. Dus we gingen weer met tv meubel in de auto weer naar huis. Iets retour brengen naar de kledingwinkel kon wel, en ook nog wat voor Thomas uit kunnen zoeken. Zo fijn dat je het dan kunt voelen, en ik werd nog prettig geholpen ook. Ik weet wel ongeveer wat hij graag aanheeft, en welke maat. In de winkel passen is zowiezo geen optie voor hem. Gelukkig geeft hij wel aan wat hij beslist niet wil. Als het kan gaan we wel weer samen, nu moet het maar zo.
Op zo'n moment komt het even keihard binnen, in welke vreemde wereld we  nog zitten, dat je niet zo even een winkel in kan lopen om iets te bekijken, kopen of te ruilen.
Geduld, geduld, ik zeg het vaak. Dan toch maar liever thuis blijven en mij via internet oriënteren. 
Gelukkig dat dit kan!
Groet, Nelleke

 

12 opmerkingen:

Femminde zei

Wat een leuke kaartjes Nelleke!! En super dat iets waarvan je eerst denkt wat moet ik ermee uiteindelijk toch iets leuks wordt.
En ja dat snelle winkelen zou ook niets voor mij zijn denk ik. Hopelijk kan je het snel wel goed ruilen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Rosina zei

heel mooi deze 2 kaartjes Nelleke...leuk die gestante bloemen uit het restantje van de onderste kaart, en inderdaad het wit erbij geeft een heel mooi effect
Het is heel vervelend allemaal om met al die beperkingen op te leren gaan...Wel voordelig moet ik zeggen...heb sinds bijna een jaar geen nieuwe kleren gekocht, maar ben nu wel toe aan nieuwe gemakkelijke schoenen...en die kan ik echt niet via internet kopen...
Succes met alles!!!
groetjes Rosina

Anita van Deur zei

2 hele mooie kaarten Nellke, het is niet even makkelijk in deze tijd om aankopen te doen.

Elle-Jeanne zei

Twee prachtige kaarten Nelleke.
De bovenste is mijn favoriet.
Ja, het zijn rare tijden, en zeker als je wil winkelen.
Hopelijk snel ten einde na de vaccinaties .
Groetjes Elle-jeanne

jackelien zei

Hoi
Wat een leuke uitwerking van de schets herkende hem direct had er gister ook een kaart mee gemaakt.
Groetjes Jackelien

Ellen zei

Twee heel aparte kaarten...mooi gedaan!
Ik ben ook al ruim een jaar niet in een winkel geweest...1x zijn we noodgedwongen op afspraak vorig jaar half september een pak wezen kopen voor manlief omdat Stephan en Joyce voor geregistreerd partnerschap naar het stadhuis gingen en wij getuigen waren! Ik kocht iets via internet!
Hoop dat alles gauw voorbij is en ik eindelijk mn kleinzoon echt kan knuffelen en zo ook Anna! Hoop in augustus ons derde kleinkind gewoon vast te kunnen houden! En niet te vergeten ook de kinderen hè!
Groetjes Ellen

Tinne Peeters zei

Heel mooi kaartje Nelleke! Bedankt om mee te spelen met de sketch challenge van Create a Smile Stamps! Groetjes, Tinne

Marfien zei

mooie kaartjes zijn het geworden, het is idd handig om de effen kleurtjes een beetje bij elkaar te hebben, daar was je met deze twee vast wel blij mee

Diny zei

Je hebt weer twee leuke kaartjes gemaakt Nelleke....de bovenste is mijn favoriet....mooie kleurtjes ook!
Zou ik ook eens moeten doen....al heb ik wel verschillende mappen op kleur.
Groetjes Diny

Cardsbymaaike zei

Mooie kaarten, niet de leukste gelegenheid die bovenste, maar moeten ook. Gaaf dat je overblijfsels nog gebruikt! en bedankt voor het meesepeln bij Create a Smile Challenges.

Daphne zei

Mooie kaartjes.
Het is bijna een set, zo met hetzelfde papier.
Mooi trouwens, de achtergrond van het 2de kaartje en heel goed dat je het kleine stukje niet weg hebt gedaan, maar dat je dat gebruikte voor een takje bloemen voor de 1ste kaart.

Ik maak mij steeds een beetje boos over hoe het nu gaat in de winkels!!
Het is toch BELACHELIJK dat je voor meubels snel snel moet kiezen! 20 minuten, kan gewoon niet.
Je kan dus eigenlijk wel ruilen, maar het moet wel snel. In 20 minuten iets anders uitzoeken lukt natuurlijk nooit, maar het mag niet anders.....
En dan de supermarkten en drogisterijen enz......daar wordt niet eens meer op gelet hoeveel mensen er binnen zijn, daar wordt ook geen tijd meegegeven, daar mag iedereen maar gewoon lopen zoals hij/zij wil, ik word hier gewoon steeds bozer van!!
Koop je jam of appels, of wc papier wat je toch niet zo goed vind, koop je volgende keer weer iets anders, maar een tv meubel koop je toch voor jaren en jaren?!!

Candice Richardson zei

So cute and what a fun take on the sketch! 🤩 Thank you for playing along with the Create a Smile Challenge 💖