Mijn lijst met blogs

zaterdag 27 maart 2021

Jarig


Bij Marianne design challenge blog
is een leuke uitdaging: maak een kaart nav een sketch. Aangezien ik dit graag doe en ik een mannenkaartje nodig had, was de keuze snel gemaakt. 
Een vroegere cliënt van Wim is jarig zondag. Zo af en toe ziet of spreekt hij hem nog. Daar moest een kaart naar toe. Aangezien de jongeman iets met horloges heeft was de keuze gauw gemaakt om het horloge van Marleen te gebruiken. Dit keer niet het herenblokje maar een ander blokje van MD. Je moet je tenslotte ook wat uitdagen toch? Daarbij heb ik helder geel, kraft, blauw en zwart effen papier gebruikt. Aangezien hij ook iets met muziek heeft moesten er muzieknoten op. 1 drukponsje deed het niet meer, en ging richting prullenbak. Naderhand vond ik toch nog 1, bijna hetzelfde, maar toen was de kaart al klaar.
Materiaal van Marianne design: PK9120, DF3454, LR0656, KJ1701 en muzieksleutel.
Vandaag een leuke dag gehad. Een aantal weken geleden hadden we aan een goede bekende van mijn ouders, die ernstig ziek was, een bos bloemen gebracht. Dat werd heel erg gewaardeerd. 
Aangezien ik uit een grote familie kom hebben we nog 9 ooms en tantes,(van de 30) allen boven de 80 die ook alleen zijn. We hebben het verdeeld en iedereen bezoekt voor de Pasen een familielid.  De eerste bezoekjes zijn vandaag gebracht. Wat was het leuk en waardevol. Wat fijn hen te spreken, zeker nu mijn ouders er niet meer zijn. Ook nog een nicht gesproken, doordat we met zoveel zijn heb je ook veel minder contact onderling. En toen we kind waren scheelt ook het leeftijdsverschil nog mee. Vandaag een tocht naar Noorden van het land, waarbij we op de terugweg langs de plaatselijke bakker reden om het heerlijke roggebrood te kopen die we tijdens de lunch aten.
Vrijdag gaan Wim en ik naar een volgend adres. Ik heb er zin in. De reacties waren zo fijn, al toen ik belde voor de afspraak.    
Groetjes, Nelleke 

15 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een mooi idee, om de ooms en tantes langs te gaan. Natuurlijk vinden ze dat fijn. Kan ik me zo voorstellen. Ze hebben steeds minder mensen om mee te praten over vroeger of over hun broers en zussen. Inderdaad waardevol!
Je kaart is heel gaaf. Zo persoonlijk en mooi van kleur!

Anita van Deur zei

Mooie kaart met het geel er bij, je geeft mij gelijk een idee wat te doen met dit papier. Wat fijn dat jullie dit doen en zoals je schrijft waardevol voor hun maar ook voor jullie. Helaas heb ik geen enkel oom of tante meer. Fijne zondag.

Henriët zei

Wat een mooie mannenkaart! Mooi met het horloge en de naam en de leeftijd er bij. Fijn dat jullie zulke mooie en waardevolle familiebezoekjes afleggen.
Bedankt voor het meedoen!
Groetjes van Henriët
DT Marianne Design Challenge blog

Angélique zei

Gave kaart! Dat zal zeker gewaardeerd worden met die persoonlijke noten erop. Ook ik ben blij met wat inspiratie voor dit blok papier. Ik gebruik het heel weinig, ook omdat het zulk dik papier is.
Heel fijn dat jullie zelf ook zo genieten van de familieafspraken en natuurlijk helemaal geweldig leuk voor degenen die bezocht worden.

Daphne zei

Leuk, dat frisse geel erbij!!
Mooi kaartje hoor.
Wat lief bedacht van julie, om iedereen een bezoekje te brengen. Zal ze allemaal goed doen.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave herenkaart in die vrolijke kleurtjes Nelleke en wat een hartverwarmende actie van jullie. Een heel goed idee.
lieve groetjes Miranda

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart en wat leuk papier heb je gebruikt. Ook erg leuk als die familiebezoekjes. Veel plezier ook met het komende familie bezoek.
Groetjes, Christa

Judith zei

Stoere mannenkaart!
Leuk dat je weer mee doet met onze challenge "sketch".
Groetjes van Judith
DT-Marianne Design Challenge Blog

Monique zei

Stoere kaart! Wat een leuk horloge.
Succes met de familiebezoekjes. Wij hebben geen grote familie en toch zien we elkaar niet veel. Tijdens een uitvaart. Wat eigenlijk wel jammer is. Het is niet anders. Maar als we elkaar zien is het wel altijd goed. Dat is ook belangrijk.
Fijne zondagavond, liefs Monique

Suzan zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt met de sketch!
Bedankt voor het meedoen!
Groetjes Suzan
DT MD Challenge blog

Femminde zei

Wat een super leuke kaart met het horloge!! Mooi om het zo toepasselijk te maken.
En wat een goed idee om familieleden zo te verrassen. Tof idee om het zo te verdelen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Anita zei

Wat een leuke mannenkaart heb je gemaakt Nelleke.
Gezellig dat je meedoet met onze sketchchallenge.

Groetjes
Anita
MDblog

De Hobbyzolder zei

Leuke mannenkaart met het geel! Is het net weer wat anders
Bedankt voor het meedoen met onze “sketch” Challenge
Groetjes Cecile
DT Marianne Design Challenge Blog

Aniet zei

Mooie mannenkaart Nelleke,
Leuk dat je meedoet met de challenge,
groetjes van Aniet
DT Marianne Design Challenge blog

Wybrich zei

Leuke mannenkaart heb je gemaakt Nelleke!
Dank je wel voor het meedoen met de challenge.
Gr Wybrich
DT MDchallenge blog