Mijn lijst met blogs

dinsdag 31 oktober 2023

See me




Tijd om nu 2 boekenleggers/tags  te laten zien die ik vorig jaar al maakte en nog nooit heb laten zien. Deze heb ik met ecoline gemaakt, ik hou ervan omdat ze zulke mooie felle kleuren hebben. Daarna stanste ik de mooiste delen uit en matte ze op effen papier.
Maar eerst bewerkte ik de basis. Ik zocht er mooie stempels bij en bewerkte de achtergrond met dikke bleek. Ik vind dat zo'n leuk effect geven. Later zocht ik een bijpassende tekst van Tim Holtz. Een touwtje door het gat en een knoop. Deze tag was voor een man die altijd veel filmpjes maakte hij is een vlogger. 

Deze was voor een dame, die veel lichamelijke beperkingen heeft. Desondanks heeft ze een uitstraling waar ik bewondering voor heb. Dit was op haar van toepassing en ze kon het ook heel erg waarderen.
Deze tag is op dezelfde manier gemaakt als de eerste.
Gisterochtend hadden we een bak, waar we achteraf ook best om konden lachen.
Zondagmorgen had ik heel netjes alle klokken een uur teruggezet. Dacht ik.....
Gisterochtend werd ik om 6.30u wakker omdat in mijn droom iemand op de deur van onze slaapkamer klopte.  Zo echt, je schrikt er gewoon van terwijl je ook weet dat het niet zo was..
Toen daarna de haan ook nog heel verontwaardigd zijn geluid liet horen, lukte slapen niet meer. (zijn waakbeesten hoor)
Om 7.15u zei Wim ik ga er uit, ik twijfelde en ging weer liggen. Even later kwam Wim binnen en vroeg of ik koffie kwam drinken.  Dan ga ik er toch maar uit, ochtend jas aan en ik stiefelde naar de kamer. Wat is het nog donker zo goed 7.30u......Ik kijk op de klok in de kamer en zie dat het nog maar 6.30u is. 😊😮
Had ik de klok bij bed toch niet helemaal goed gezet....
Kortom we hadden een lange ochtend, we zeiden op een gegeven moment tegen elkaar: huh is het nog maar 10.45u? En nog heerlijk kunnen freubelen.
Vanmorgen ook nog even "kamertijd", vanmiddag help ik Wim, die zet een schuurtje in elkaar voor mij waar ik spulletjes kan verkopen voor het goede doel. Eind van de middag overleg wat we volgende week gaan maken als wij een maaltijd in de kerk hebben. Kortom een drukke dag.
Groetjes en tot een volgende kaart.
Nelleke 




 

12 opmerkingen:

Daphne zei

Haha, die tijd........ wij hadden ook de hele dag en uur overvoor ons gevoel. Had al van alles gedaan 's morgens en toen ik klaar was bleek het pas half 12 te zijn.
Je maakte 2 prachtige kleurrijke tags!
Wat een mooie kleuren combinatie en wat een mooi effect geven de stempels, samen met de bleek.

marja kenter zei

Ze zijn prachtig Nelleke, wat een mooie kleuren echte beauty's.
En zo'n tijd vergissing ken ik, ik denk dat het iedereen in zijn leven wel eens gebeurt. Gelukkig heb ik nooit last van de overschakeling naar de wintertijd maar des te meer van die naar zomertijd. Maar dat is pas over een half jaar..
Fijne dag en liefs.

Kaartenkraam zei

Vreselijk die zomer- en wintertijd. Ik heb er altijd veel en lang last van en dus of ik de klokken wel of niet goed heb verzet ik zou toch te vroeg wakker zijn. Maar wel lachen dat je uitgerekend de wekker verkeerd zette!
Je boekenleggers/tags vind ik prachtig van kleur en prima stempelwerk erbij!

groetjes van Ank

karin zei

Echt mooi die boekenleggers, prachtige kleuren bij elkaar.
Wij verzetten de klokken pas op de zondagmorgen. Maar inderdaad het is een lange dag, je kijkt alsmaar van is het nog maar zo laat. Mijn moeder was ook helemaal van slag, ze liep over de gang in het bejaardentehuis om een zuster te zoeken omdat ze niet wist hoe laat het was. Maar die zusters zijn dat gewoon natuurlijk met zulke dagen.
Knutsel ze!
Groetjes,
Karin

Elle-Jeanne zei

Wat een prachtige boekenlegger Nelleke.
Mooie achtergrond.
Het is zeker even wennen met die wintertijd.
Groetjes Elle-Jeanne

Nancy zei

Hey Nelleke,

Haha, ik lees jouw verhaal en moest meteen lachen. Ik had boven in de slaapkamer mijn klokradio ook verkeerd teruggedraaid... Toen ik 's nachts wakker werd, kon ik ook helemaal niet meer volgen... Mijn gsm stond pal op 2.00u. Was die nu al verzet of niet? In elk geval kwam het niet overeen met de tijd op mijn wekker... Uiteindelijk kwam ik er achter dat ik achteruit had gezet in plaats van vooruit.
Leuke bladwijzers ook, maar vond jouw verhaal net iets boeiender...
Bij mij ook een leuk verhaaltje vandaag... Halloween, weet je wel...
Liefs,
Nancy

Marfien zei

Leuke boekenleggers, mooie kleuren heb je gebruikt
Had je toch mooi wat extra tijd om te knutselen :-)

Marjan zei

Ik vind je boekenleggers allebei erg mooi, heel gaaf gedaan met deze materialen!
Leuk verhaal over de klok :) toch ook wel prettig zo'n lange ochtend met veel tijd voor dingen doen. Hier altijd even wennen, wakker op dezelfde tijd als anders, maar begint wel te veranderen.

Angélique zei

Heel mooie vrolijke boekenleggers met een mooie boodschap. Gaaf met die felle kleuren.
Haha, en dat nog wel op zondagochtend, geeuw!

GerJanne zei

Hahaha, had je de klok toch naar voren gezet in plaats van naar achteren? Wat een mop. Neeltje was en uur te vroeg! Ze zei: Ach, ik heb heel Twello al gezien.
Je boekenleggers zijn heel mooi.

Anita van Deur zei

Hier hadden we het zelfde hihi naderhand er wel om kunnen lachen. Schitterende boekleggers

Sarah zei

Mooie boekenleggers in deze intense kleuren.
Het winteruur vind ik heerlijk, was er elke dag maar een uurtje extra. 👍