Mijn lijst met blogs

zaterdag 2 maart 2024

Thank you

Afgelopen week mocht ik weer papier en heel veel plaatjes ophalen van een kaartenmaakster, waar ik al eerder papier van kreeg. Zo leuk! Ik heb alle plaatjes uitgezocht en bewaard waar ik wel wat mee kan.  Dit plaatje zat er ook bij en ik vond deze leuk voor een kaart om haar te bedanken. 
Het designpapier zat er ook bij. Het effen papier kreeg ik al eerder van haar en zo is dit kaartje ontstaan. 
De mooie margrietjes pasten mooi bij het plaatje. Ze kregen een blauw hartje welke ik met stickles bewerkte. Een schaar en creatieve tekst en natuurlijk thank you. 
Challenge:
Dutch Card Lovers: voor een crafty friend
Donderdag lag er een verrassing in de brievenbus. Ik kreeg een leuk pakketje van Alex en Doris omdat ik in december hun uitdaging gewonnen had. Van de sponsor hoorde ik helaas niets en dat vonden ze zo sneu, dat ze mij wat gestuurd hebben.
Er zaten leuke papiertjes in het pakketje, afdrukjes, parels, kaart en geluks ATC. Zo leuk en lief. 
Deze kaart heb ik gemaakt met papier wat in het pakketje zat en de pareltjes. Door het roze was het moeilijk om de kaart te fotograferen.
Freshly Made Sketches: was de bedoeling, maar niet helemaal goed gegaan.
Een fijne zondag gewenst en tot een volgende kaart.
Groet, Nelleke 

 

15 opmerkingen:

Jen Brum zei

What a pretty card! I just love that big pink flower. So pretty! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

GerJanne zei

Wat leuk dat je weer wat op mocht halen. En meteen een mooie kaart gemaakt! Wat leuk! En een heel mooie kleur vind ik! Leuk die margrietjes die in het plaatje zitten en die je erbij hebt gedaan!
Ook je andere kaart is leuk. Ik zie waarom er iets fout ging voor FMS! Stukje vergeten. Lief van Alex en Doris dat ze je zelf wat stuurden.

alma.heijenk@gmail.com zei

wat leuk dat je materialen mocht ophalen en dat het niet zomaar weggegooid wordt.
mooie bedankkaart.
groetjes Alma

Angélique zei

O wauw, wat een mooie kaarten! De eerste is zo'n mooie eenheid van kleuren en materialen, mooi hoe de kleur van het papier in de hartjes van de bloemen terugkomt.
De tweede vind ik ook heel mooi door de motieven op het papier die je met stansen hebt nagemaakt, super!

karin zei

Prachtig kaartje met de mooie bloemen erop. En leuk dat je een alternatief kadootje kreeg. Ik heb dat een poosje geleden ook meegemaakt dat een sponsor niet reageerde en mocht toen digi's uitzoeken bij een ander.
Groetjes,
Karin

Hermien zei

Een prachtig bedank kaartje met een super mooie tekst Nelleke. Vervelend dat je dan niks hoort van een sponsor maar gelukkig hebben ze het fijn voor je opgelost.

groetjes Hermien

Marjan zei

Mooi kaartje met deze kleuren en het mooie plaatje, leuk die schaar erbij! Fijn dat je toch een leuk pakketje kreeg! Het tweede kaartje is ook gaaf. Dank je wel voor het meedoen met DCL met de eerste kaart, Nelleke.

Linda Callahan zei

I love the floral backdrop behind the beautiful center flower Pretty card! Glad you shared it at FMS!

Henriët zei

Wat maakte je een mooie kaarten met je beide, gekregen pakketjes. Lekkere vrolijke kleuren!
Groetjes van Henriët

Femminde zei

Hele leuke kaarten vooral die bovenste vind ik mooi. Gaaf zoals je de kleuren van het plaatje terug hebt laten komen.
Fijne avond!!
Groeten van Femminde

Marfien zei

twee mooie kaartjes, fijn dat je weer wat papier kreeg, kun je lekker doorgaan

Anoniem zei

Wat een mooie crafty card Nelleke. Leuk dat je meedoet met DCL.
Groetjes Ellen

Antjes kaartcreaties zei

Prachtige kaart met de margrietjes Nelleke. Wat passen de kleuren mooi bij elkaar. Ik dacht eerst dat je de margrietjes op het plaatje had geplakt, maar je hebt margrietjes in dezelfde kleuren als het plaatje gemaakt!! Ook je tweede kaart is erg mooi. Fijn dat je toch nog een presentje hebt gekregen en wat leuk dat je materiaal op mocht halen bij die mevrouw. Ze zal wel heel blij zijn met haar bedankkaart.
Dank je wel dat je meedoet aan Challenge 41 bij Girlz Creative Crafts.
Groetjes Antje
DTGCC

Nicole Parmentier zei

Jij hebt weer een hele berg spulletjes om mee aan de slag te gaan hoor ik wel Nelleke. Prachtig kaartje! Dankjewel voor het meedoen met de Dutch Card Lovers!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooi kaartje Nelleke en de schaar is een leuke toevoeging! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! CreaTEAve groetjes, Yvonne 🌺☕️The Creative Teacup