Mijn lijst met blogs

woensdag 28 februari 2024

KKT en KMP


Vandaag 3 kaartjes voor het Kleurenkaartteam. Ik ben dus lekker los gegaan in de gevraagde kleuren celeste en donkerpaars.
Omdat ik mijn reminder kaartje bij Kleuren met potloden vandaag plaatst, is mijn eerste kaartje een gekleurd plaatje van digi stamp. Vorige week was ik bij Angela en zij printte en sneed deze uit met de silhouette. Ik zou zeggen een wonder apparaat. Op de computer bewerkte ze een afbeelding, printte het uit, legt het op een andere plaat vast en de silhouette snijd het uit.  Bij haar kleurde ik het plaatje in en gebruikte daarvoor verschillende potloden. De prisma potloden vond ik het fijnste kleuren.
Afgelopen maandag maakte ik het kaartje af. Het papier is van MME. Er kwamen wat accessoires bij.
Deze kaart gaat naar een begeleidster van Thomas, zij verwacht haar 2e kindje.
challenges:
The Paper Players: sketch 678
Een paar weken geleden plofte er een envelop in de brievenbus. Ik had meegedaan met een verloting van het blad Marianne en won deze schattige konijntjes en eieren. Toen Aartje haar kaart zaterdag liet zien, bracht ze mij op het idee om dit setje te gaan gebruiken voor  de liftchallenge. Na enig denkwerk, passen en meten is dit het geworden. De grote gaten zijn 2x gestanst met een ei uit een andere set van MD. De konijntjes heb ik gestanst en piepen uit de eieren. 
De kleine eieren zitten aan elkaar vast, dus die kon ik niet apart gebruiken. Uiteindelijk die verschillende malen gestanst en in 1 kleur gehouden om de rust op de kaart te bewaren.
Verdeeld over de kaart vond ik ook niet zo mooi, dus ze maar wat gegroepeerd. Rechts boven een tekst en nog wat glitters. Papier is van MME en SL. Achter het geruite papier zit donker paars papier. 
Toen de kaart klaar was, zag ik dat ik iets fout gedaan had. Zien jullie het ook? Lieke die gisteren bij ons at zag het gelijk en maakte er al een opmerking over. 🙈
Veranderen kon niet meer dus maar zo gelaten. Overkomt mij niet meer.....
Challenge:
Lift Challenge...Gebruik herhalend de dezelfde vormen  (eieren) tekst en kiekeboe.
Er was nog een sketch waar ik graag aan mee wilde doen. Daar weer papier van MME, en donkerpaars papier gebruikt. De mooie madelief van MD mocht op de kaart en 3x uit gestanst: 2x wit en 1x in velum. Toen vond ik de kaart wat saai na de glitters en met een witte gelpen stipjes op het paars gezet.
Chellenges:
AAA Cards: alles mag, optie verjaardag.
Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan gemaakt hebben, en kom zeker kijken en reageren, want dat is de bedoeling van het KleurenKaartTeam, dat je bij elkaar kijkt en reageert.
Groetjes, Nelleke 

34 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Geweldig 3 kaartjes nog wel en zo verschillend, heel leuk bedacht.

alma.heijenk@gmail.com zei

geweldig deze drie kaartjes, ik zie het foutje niet hoor...
groetjes Alma

Irene zei

Ja die wondermachine van Angela heeft al heel wat moois opgeleverd 😊 en dit is ook weer lief! Je peek a boo konijntjes zijn schattig en de fout: beetje scheef misschien? Maar dat is helemaal niét erg, wordt vaak bewust gedaan en maakt het speels en tot slot de grote bloem, die blijft gaaf
XxIrene

!neke zei

Ze zijn alle drie heel gaaf !!!!
groeten Ineke

Marfien zei

Leuke vrolijke kaartjes heb je gemaakt, Ach en de konijnen zien er zo ook goed uit, daar maken wij geen probleem van, het is goed om te weten dat het zo ook kan :-). Je hebt in elk geval een bijzonder kaartje voor de liftchallenge

Femminde zei

Oh wat lekker bezig zeg!! En als resultaat echt een hele toffe serie!!
Tot het volgende KKT!!
Groeten van Femminde

bolletjelucky.blogspot.com zei

Geen fout te bespeuren aan deze kant van het scherm alleen maar een mooie , vrolijke serie kaarten Nelleke.
Lieve groetjes Miranda

Nancy zei

Hey Nelleke,
Wat een leuke kaarten maakte je deze keer. Als er een zichtbaar foutje is, dan gok ik op het beetje schuin kleven van het vierkant, maar dan moet je al héél goed zien. Maar ik dacht eender aan de vouwlijn die aan de foute kant zit of zo. Dat is niet zichtbaar op de foto maar het is mij ook al overkomen...
Benieuwd...
Liefs,
Nancy

chantal zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt. Foutje? Buiten schuin gekleefd zie ik niet direct iets hoor
Liefs Chantal

Anoniem zei

Drie mooie kaartjes heb je gemaakt! Ik zie geen foutje hoor! Zijn allemaal handgemaakt! Daar mag toch iets niet helemaal goed zijn! Ze zijn mooi ! Groetjes Marijke

Caroline Cards zei

Geweldig mooie kaarten heb je gemaakt. Het blijft handwerk en degene die de kaart ontvangt ziet dat foutje toch niet!
Groetjes, Caroline

Caroline zei

Mooie kaarten en de zwangerkaart te gek, groetjes Caroline

Jantine zei

Leuke kaarten maakte je in de KKT kleuren, Nelleke! Heel verschillend.
De silhouette ken ik niet, maar een vriendin van mij heeft een Scan&cut en die kan dat ook. Ik ben altijd in dubio of ik nou ook zo'n apparaat wil of niet. Tot nu toe kijk ik af en toe mijn vriendin maar lief aan om iets uit te snijden...
Voor wat betreft je foutje zou ik denken dat de neus van het konijn wat laat zit, maar ik zou het echt niet weten.
Groetjes
Jantine

marja kenter zei

Het zijn in ieder geval drie leuke kaartjes en wat de fout betreft...??? Ik kan alleen maar bedenken dat het kraft matje aan de linkerkant te smal is. Maar dat is misschien gezichtsbedrog vanwege de foto.
Ga je het nog wel even mededelen?.
Fijne avond en liefs

Daphne zei

Ik zag de fout niet meteen maar toen je erover begon heb ik even goed gekeken...... de neusjes zitten op de plek waar het mondje hoort te zitten, bedoel je dat?
Wat een leuke serie in deze mooie kleuren combinatie heb je gemaakt.

GerJanne zei

Superleuk zijn ze allemaal geworden. Foutje? Ik zou inderdaad ook zeggen de neusjes. En de eieren had ik andersom geplakt, maar dit kan ook prima. Die met de bloem is ook heel mooi!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Goed bezig geweest met de KKT kleuren! 3 heel verschillende kaartjes 😊 Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne 🌺☕️

Dena J zei

I just love that big bold flower and the white dots on your purple panel are perfect - they carry the dots in the back paper forward into the design. Nicely done! Thank you for sharing your card at Try a Sketch On Tuesday.

martina's kaartjes zei

je bent niet de enige die blijkbaar de goede vibe had om meer dan 1 kaartje te maken ! leuk en mooi om te zien, telkens een mooie kaart is het zo geworden
bedankt voor je deelname alweer,
grtjs,martina
x

Cardsbymaaike zei

mooi hoor, bedankt voor het meespelen bij de AAA Card Challenges

Jaydee zei

Super cute! What a wonderful baby card. I love the image and the great papers that you used. So glad that you shared this with us at The Paper Players this week
Jaydee

Marjan zei

Mooie kaartjes, Nelleke en wat leuk die kaart met konijntjes voor onze challenge. Foutje.. ik gok de neusjes of anders ietsje scheef? Maakt niet uit het is een heel leuke kaart en dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

Caroline zei

Schattig kaartje
leuk dat je weer meedoet met onze challenge, dank je wel
Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

Suzanne Reynolds zei

Your white flower the the bold purple really pops against your patterned background... such a pretty card. Thanks for sharing with us at TSOT.

Nancy Soetaert zei

da's een hele reeks kaarten voor het KKT! Die met de bloem vind ik persoonlijk de mooiste.
groetjes
Nancy

Nicolette zei

Ze zijn alle 3 erg mooi Nelleke.
Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog.
Groetjes Nicolette DT

kareN stampZ zei

What a lovely daisy, it almost looks velvety but really effective on the card. Thanks for sharing and playing along with us at AAA Cards.

Joanne James - The Crafty Owl zei

What a beautiful selection of cards! I'm glad our sketch worked for your new baby card - the teddy bear is adorable. Thanks for sharing with us over at The Paper Players this week!

Cynthia Stevenson zei

Very sweet baby card, I like all of the papers you used and the extra images to make it special. Thanks for playing along with The Paper Players sketch.

Anne Marie Hile zei

Such a sweet baby card...actually all of your cards are lovely! That little bear with the bottle and pacifier are just the cutest. Thanks so much for playing along with my sketch this week over at The Paper Players!

Cornelie zei

Leuk idee met het Paas thema! Leuk hoe de haasjes uit de eitjes poppen ;-)
Leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge Nelleke!

Nicole Parmentier zei

Schattig paaskaartje! Dankjewel voor je bijdrage aan de lift challenge!

Francesca zei

Very pretty card! Thank you for playing at AAA Cards!

Simply Sara Stampin' zei

You've made three great cards, Nelleke! Love how you used our sketch for your daisy card...it's beautiful! Thanks for sharing with us at Try a Sketch on Tuesday!