Mijn lijst met blogs

donderdag 1 februari 2024

Vintage bij DAK

Dank je wel voor alle leuke reacties op mijn kaartjes van het KKT van gisteren. Zie hier. Ik heb ervan genoten. Ik genoot er ook van dat het papier anders is als jullie denken. Het papier van MME bevat namelijk hele kleine sterretjes en geen stipjes zoals sommigen dachten. Ook vroegen sommigen of ik bij elk KKT kerstkaartjes ga maken. Nou nee dus. Veel te leuk om elke donderdag te plaatsen. Ook wilde ik met hun uitdaging meedoen, maar las later dat deze nu langer doorloopt tot eind februari.
De reden dat ik gisteren mijn kerstkaartje al plaatste is dat ik vandaag gastdesigner ben bij DAK.  
Met mijn kaart voor Angela, won ik bij DAK hun uitdaging. En vandaag begint daar de nieuwe uitdaging en dat is vintage. Nu had ik wel een kerstvintage kaartje kunnen maken, maar dat heb ik toch niet gedaan. Dit is een kaartje uit een bijna kant en klaartje boekje, waar ik dan ook mijn eigen draai aan heb gegeven. Het is een heel ander kaartje geworden door het kraft, het kader en de sleutel die ik bewerkt heb met wax.
Lekker ook om op zijn tijd te maken. 
Ik heb nog even gedacht om nog een kerstkaartje te plaatsen, maar dat doe ik toch maar niet. Volgende week begin ik gewoon weer met de wekelijkse kerstkaart.
Vandaag weer verder met behangen en vrijdag ook. Ik hoop dat we een heel eind komen komende dagen.
Groetjes, Nelleke 

 

2 opmerkingen:

Jantine zei

Heel mooie vintage kaart, Nelleke. Gelukkig is ie wel weer mee naar boven gekomen met het plaatsen van je kerstkaart.
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Hij is heel gaaf Nelleke! Ik vroeg me dus af waarom je kaart niet bij DAK stond als gastdesigner...Misschien doen ze dat de 15e?