Mijn lijst met blogs

woensdag 5 juli 2023

Sketch, Vintage of nostalgisch bij de Egel

5 juli is het vandaag, en vandaag begint er weer een nieuwe uitdaging bij de Egel. De komende challenge is: gebruik een sketch en maak de kaart in vintage of nostalgische stijl. Omdat de vakanties voor de deur staan, duurt deze uitdaging een maand. Dus alle tijd om mee te doen, dus waag een kansje zou ik zo zeggen.. Zoals  altijd heeft de Egel weer een mooie prijs beschikbaar gesteld. 
Het is lang geleden dat ik een vintage kaartje heb gemaakt. Het papier is van Maja design, en het plaatje vond ik in een 3 D boekje. De basis is kraft, de randjes heb ik licht geruwd. Het designpapier gemat op bruin papier voor wat meer pit. De cirkel stans is meende ik een van MD. De bloemen weet ik niet van welk merk dit is.  Verder kunnen op een vintage kaartje parels en kant niet ontbreken.
Hier nog even de sketch, die willen wij ook goed terug zien bij de inzendingen. Ik heb de sketch gespiegeld, omdat ik de vogeltjes links boven in het papier zo mooi vond, en je daar dan niets van terug zag,
Tot morgen dat ben ik er weer met kerstkaarten.
Groetjes, Nelleke 

 

8 opmerkingen:

Daphne zei

Ik zag meteen gaat je de sketch gespiegeld had.
Goed idee, want juist die vogels zijn mooi op de kaart en als dat op het dp zit is dat gewoon een gelukje.
De kleuren zijn helemaal Vintage.
Leuke kaart maakte je als voorbeeld.

Aartje zei

PRachtige kaart Nelleke, ik hou wel van deze kleuren. De sketch is ook mooi verwerkt en inderdaad gespiegeld laat je net wat meer van het mooie papier zien.
Groetjes Aartje

Marfien zei

Mooie kaart, goed dat je hem gespiegeld hebt, zo komt de achtergrond beter tot zijn recht en komen de bloemen ook beter uit. Soms moet je wat langer naar een kaartje kijken voor je het "ziet"

VoormeKaartje zei

Wat mooi gedaan. Alles past zo goed bij elkaar.

!neke zei

Prachtige kaart !!!!
Groeten Ineke

karin zei

Mooi kaartje heb je gemaakt. Ja soms is papier zo mooi dat het weinig extra's nodig heeft.
Groetjes,
Karin

Angélique zei

Een mooie kaart, Nelleke. De vogels zijn wel zo mooi in die hoek, goed dat je gespiegeld hebt.

GerJanne zei

Heel leuk dat je dat papier op de juiste manier hebt gedaan. Of eigenlijk dat je de sketch hebt gedraaid. Mooi papier is het!