Mijn lijst met blogs

donderdag 20 juli 2023

Verslaving

Dat is het zeker een verslaving, het maken van lay-out kaarten of paneel kaarten, of hoe je het ook maar noemen wilt.
Als je eenmaal bezig ben zie je steeds weer andere mogelijkheden.
Deze kaart komt uit een kant en klaartje boek van de Action. Zoals je op de kaart hieronder ziet hoefde ik er alleen maar een plaatje op te plakken, en dat vond ik maar niets. Daarom er deze kaart mee gemaakt. Links boven de tekst en rechts onder een klein nieuwsgierig konijntje.
Challenges:
52 weeks to Christmas.......: wekelijkse kaart.

Hier het voorbeeldkaartje welke ik op een kaart verwerkt heb. Hij is kleiner dan normaal. Het plaatje gemat op donkerrood papier. Design papier is van MD.
Hier mocht het beertje op een restjes kaart. Allemaal kleine vierkante restjes designpapier op donkerrood papier geplakt. De beer kreeg nog een extra sjaaltje. 
Als ik naar deze tag kijk denk ik steeds dat de kleuren kloppen en niet kloppen. Om het designpapier had ik een zachtgele tag gebruikt, nu denk ik dat deze beter wit had kunnen zijn.
Ach ja we doen het er maar mee, en de tag vindt zeker zijn weg.
Een fijne dag vandaag, ik ga even goed aan de slag in en rondom huis.
Groet, Nelleke 

 

17 opmerkingen:

Daphne zei

Bedacht voor dit bericht!!
Waarom bedankt?
Nou, ik zat gisteren ook met zo'n soort boekje in mijn handen en dacht, "best saai soms, ik hoef alleen maar een tekst toe te voegen".
Dat is voor ons kaarten maaksters natuurlijk niks en nu zie ik je bericht en denk, YES, onthouden!!
Ook het kleine plaatje verwerken ik een kaart is TE leuk, ook onthouden.
Ik vind juist de tag geel wel mooi, dat geeft een beetje rust, wit zou denk ik heel hard zijn.

Kaartenkraam zei

Ja heel verslavend, ik heb ook zoveel grote afbeeldingen die ik prachtig vind maar niets mee kon en door de collagemallen (zo noem ik ze) ineens wel kan gebruiken.
Jouw kaart is ook een leukerd geworden zo maar de andere is ook prima en de tag vind ik ook heel goed gevonden!

groetjes van Ank

Annemarie en Merit zei

prachtig zijn de kaarten , heel leuk hoe je je eigen draai er aan hebt hebt weten te geven.
Gezellig dat je vandaag weer een kerstkaart laat zien bij 52WTC.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met de leuke ijsbeer en het leuke dp
gezellig dat je meedoet met onze challenge bij the holly and the ivy christmas
groetjes Ellen DT H&I

Sarah zei

Inderdaad super leuk om zo een kaartje extra diepte te geven en er iets eigen van te maken. 👍 Het label is mooi!

Trijntje zei

Je bent weer mooi bezig geweest Nelleke. De paneel kaarten zijn erg leuk om te maken. Jij hebt er een leuke beer op bewerkt. Inderdaad bij het onderste label past dit gelige label prima er zit ook papier met die achtergrond op. De stippen vallen minder op. Dus ik denk dat dit goed is zo….. veel plezier met de paneelkaarten. Groeten Trijntje

Marijke zei

Ik vind dit wel een leuke techniek en wil het zeker ook eens gaan uit proberen. Je ziet zulke leuke voorbeeldjes voorbij komen. Jouw kaartje is ook leuk gedaan, begrijp dat wel om er iets meer mee te doen. Kan allemaal! Super! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Henriët zei

Leuke kaarten en tag heb je gemaakt met dit lieve ijsbeertje.
Groetjes van Henriët

Ela zei

Nee, gewoon een plaatje opplakken dat is te simpel, helemaal met je eens😄. Je hebt er prachtige kaartjes mee gemaakt, vooral die bovenste vind ik heel apart. Het gele label combineert juist prima met het dp, daar zit ook dat lichtgeel in. Dat je wit achteraf wilde kiezen komt denk ik doordat de ijsbeer wit is. Die had ik er misschien niet op geplakt omdat ie zo wit is maar hé alles kan, niks is fout en smaken verschillen! Groetjes Ela

Jantine zei

Leuk dat je zo met de kant en klaartjes ook zo'n paneelkaart kon maken en de restantjes mooi wist te verwerken, Nelleke. Ik zal die techniek toch ook eens gaan proberen, zie zoveel leuke voorbeelden.
Fijn dat je er weer bij bent bij 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Marfien zei

Niks weggooien en alles gebruiken is ons motto, je bent er een kei in. De kaartjes met de strijkkraaltjes zijn ook al zo leuk, de dochter van mijn vriendin maakte eens figuurtjes voor me met de ministrijkkraaltjes, net zulk fijn werk als nu het diamond painting, (waar ik overigens niets aan vind)

GerJanne zei

Nou ja zeg! Alweer drie kaarten op 1 dag! Wat een ontzettend leuke kaarten zijn het. Stuk voor stuk!! Je brengt me op een idee met die blokjes van Action. Misschien heb ik ze al op trouwens...Zo'n kaart heb ik gisteren gemaakt voor Tieme en Nicolette. Ik kan hem niet laten zien nog, want Nico kijkt mee....Maar leuk is hij wel!

Anita van Deur zei

Prachtige kaarten Nelleke alle drie, leuk gedaan om 1 plaatje te bewerken met de snijmal. Dankjewel voor het mee doen bij The Holly and Ivy Christmas Challenge. Groetjes Anita DT

Angélique zei

Heel leuke kaarten! Zo maak je van wat 1 kaart zou moeten worden volgens het boekje 3 originele kaarten. Ik vind je label juist super met al diekleine vierkantjes!

dj zei

What a fun technique...one I have not tried but will be doing so in the near future!! Thanks for playing along with our “Christmas in July” challenge over at Cardz 4 Guyz!! You rocked the Christmas elements with your wintery polar bear scene and then nailed the masculine element with your night time color combo!! -Deb Horst, DT #C4G326

Jolanda Johnstone zei

Such a nice image with the Polar Bear. Makes for a very nice holiday card, Nelleke. Thank you sharing your creativity with us at C4G this round. Cheers, Jolanda - DT

Helen zei

Love your card - what a great idea.

Thanks for joining us at Cardz 4 Guyz.

Helen x
DT