Mijn lijst met blogs

dinsdag 4 juli 2023

Thuis is waar je hart is

Het is al even geleden dat Wim jarig was (april) en dat deze kaart gemaakt is. Ergens begin dit jaar had ik een kletseldate bij GerJanne. Ze had een apart model kaart om te maken. Ook had ze een boek met papier en uitdrukvellen van de Action klaar liggen. Het is een model met vouwen en lagen, dat zie je op de 2e foto beter.
Ik vond een plaatje van een kas in het boek, en wist gelijk dit wordt een kaartje voor Wim. Hij is namelijk bezig om een grote groentekas te zetten en dat is helemaal zijn ding. Door allerlei omstandigheden staat de bouw van de kas stil en kunnen we er dit jaar nog geen gebruik van maken.
Maar dat de kas gaat komen dat is zeker. 
Achterop plakte ik dus het plaatje van de kas. Daarvoor een mand en een plant en nog weer daarvoor een gieter en wat plantjes. Thuis maakte ik  de voorkant af. Maakte een frame van groen en stanste een bezem en een spade uit. Links boven vond ik een takje groen en vond ik een mooie tekst die wel op ons slaat.
Wim was blij verrast met de kaart, liet het zelfs aan de anderen zien.
Ik had hem al die tijd op mijn kamertje staan, en genoot al van het resultaat. Hij had niets gezien.....
Hier zie je de zijkant van de kaart beter. Ook zie je dat ik een stukje mica als glas heb gebruikt. Helaas bleef de kaart niet staan, dus heb ik er maar een standaard achter geplakt en nu gaat het wel goed.
Ondanks dat de echte kas nog niet klaar is, genieten we van de tuin en het terras. Op het terras staan heel wat bloemen die we elke avond nalopen om te kijken of er water nodig is. De kruiden heb ik ook in bakken op het terras staan, en nu kan ik zo wat kruiden oogsten.
Kijken jullie ook even bij GerJanne wat zij gemaakt heeft?
Groet, Nelleke 

 

13 opmerkingen:

Daphne zei

Ik vind het héél leuk dat de kaart zo persoonlijk is. Wat een gelukje dat je het plaatje van de kas vond.
De aankleding eromheen is super mooi gedaan.
Leuk om te lezen dat je er zelf al goed van genoten hebt dat die ik soms ook met kaarten die ik gemaakt heb.
Onze tuin ziet er verschrikkelijk uit...... we hebben beide weinig plezier in tuinieren dus hebben het niet bijgehouden, pff..... ik durf bijna de gordijnen niet open te doen haha.

Angélique zei

Wat een superleuke kaart, vooral omdat je het zo persoonlijk heb gemaakt. Ik geloof graag dat je daar zelf ook van geniet. Het model is ook leuk.

Diny zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Nelleke!
Groetjes Diny

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart. Zo'n leuk model.

Lia zei

Heel mooi! En zo leuk met dat doorkijkje.
Lia xx

Aartje zei

Wat een leuk model en op een toepasselijke manier vorm gegeven voor Wim. Prachtig. Ik hoop dat jullie de kas straks goed kunnen gaan gebruiken
Groetjes Aartje

Trijntje zei

Wat een mooie persoonlijke kaart heb je voor Wim gemaakt . Leuk model. Gezellig veel planten op het terras. Succes met de kas. Groeten Trijntje

Femminde zei

Wat een leuke kaart!! Tof model ook. En fijn dat hij er zo blij mee was.
En ja dit jaar heb je niet zoveel meer aan de kas. Nu maar hopen dat hij op tijd klaar is om volgend voorjaar vroeg te zaaien.
Fijne dag verder!!
Groeten van Femminde

Henriët zei

Wat een mooie kaart voor Wim. En echt helemaal passend bij hem zo met het verhaal van de kas. Hopelijk kunnen jullie volgend jaar genieten van een rijke oogst uit de kas.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Jaaaa...... nu weet ik het weer. Ik wist de kas nog maar de rest niet meer. En hij is zo leuk geworden en helemaal passend bij het project van Wim (want dat is het wel...) Kan me wel indenken dat hij er heel blij mee was. Dat stukje mica is ook zo leuk!

Marfien zei

Deze planten staan tenminste echt in de kas, leuk idee, toffe kaart

Anoniem zei

Superleuk geworden jouw mini kas voor Wim…erg gaaf gemaakt met leuke items erop en erin…top!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Kaartenkraam zei

Wat een mooie kaart, leuk ook zo met die diepte er in!

groetjes van Ank