Mijn lijst met blogs

zondag 7 april 2024

Beterschap


Rd
Omdat ik bij Cheerfulsketches 1 van de winnaars was de vorige maand, ben ik nu gastdesigner. Ik kreeg een leuke digi en sketch gestuurd en deze kaart maakte ik ermee. Ik kleurde de afbeelding met derwents soft colors. Het papier kocht ik bij Dorcas en ik had gekozen om het bloemetjes papier te gebruiken en daar heb ik de kleuren op aangepast. Eigenlijk vind ik het papier wel wat te druk, en vond ik het lastig om er een kaart van te maken. Het meisje lijkt wel wat op Lieke, zij heeft ook van die krullen en heeft een konijn, Puck genaamd. Omdat zij, toen ik deze kaart maakte , uitviel door en hersenschudding (ongelukje basketbal) maakte ik deze kaart voor haar. De konijntjes stanst ik uit en plakte  deze erbij. Verder nog de tekst van harte beterschap. Inmiddels is ze al ruim 3 weken thuis, de klap is toch wel hard aangekomen. 
Zelf vind ik dat ik wel een mooiere kaart gemaakt heb. Komt uit een goed hart denk ik maar zo. Zij vond hem wel wat retro hebben. Nog deze maand kunnen jullie meedoen met deze leuke sketch. 
Wij vieren feest vandaag, ter ere van Wim. De kaart plaatste ik gisteren en deze kaart van vandaag was de reden dat ik dat gisteren deed. 
Tot een volgende kaart en een fijne dag vandaag! 
Groetjes Nelleke 
 

9 opmerkingen:

GerJanne zei

Ik snap helemaal wat je bedoelt. Toch een heel vrolijke kaart! En ook wat Lieke bedoelt met retro.
Altijd moeilijk om drukke papiertjes te combineren. Had ik met het verhuiskaartje voor Lieke en dat werd toch een toppertje...

Scraptastisch zei

Van harte gefeliciteerd met Wim zijn verjaardag die de 6 mag inruilen! Veel plezier met alle aanloop Nelleke, is vast een gezellige boel, je kaart voor Wim was top!!! Ook je gastdesigner kaartje heb je mooi gedaan!
xx Gerie

Martha zei

Hoi hoi Nelleke
wat leuk dat je mijn volger bent geworden
ik heb je blog al dikwijls zien voorbijkomen en je naam ook, bij GerJanne
bijvoorbeeld, nu kan ik natuurlijk niet achterblijven en ben jouw volger geworden
je maakt mooie creaties, dit kaartje is ook superleuk met die mooi ingekleurde digi
van harte gefeliciteerd met je man
en hopelijk gaan we elkaar inspireren!
Liefs Martha

marja kenter zei

IK vind het inderdaad een beetje retro, wij hadden vroeger zulk soort behang in onze slaap kamer, helemaal up to date toen.
Wat sneu voor Lieke ik hoop voor haar dat ze snel opknapt en voor jou: van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Wim en ik wens jullie een hele mooie dag samen met jullie dierbaren.
Fijne dag verder en liefs en de erwtensoep gaat er vast wel lekker in. Ik krijg er bij het idee, zo maar zin in maar voor ons vandaag de courgettesoep van GerJanne.
Groetjes.

alma.heijenk@gmail.com zei

mooi voorbeeldkaartje, toch wel heel leuk papier hoor in de achtergrond.
Ik hoop dat lieke gauw weer opknapt.
groetjes Alma

Marja Sch zei

Wat lief dat je een kaartje voor haar hebt gemaakt. Een hersenschudding kan idd flink uitpakken. Groetjes Marja

Angélique zei

Leuk hoe je de digi hebt gecombineerd met de gestanste konijntjes en ja, konijntjes zitten graag tussen de bloemetjes. Ik vind het een gezellig geheel geworden.
Dankjewel dat je gastdesigner wilde zijn voor Cheerful Sketches.
Wat vond Wim van zijn kaart? Ik hoop dat jullie een fijn feestje hebben gehad.

Femmy zei

Superleuke kaart is het geworden, ik houd wel van drukke kaarten daar is vaak veel op te zien en steeds zie je weer iets anders, groetjes Femmy

Femminde zei

Leuk kaartje voor Lieke!! En ja niet elk kaartje kan een topper zijn.
Nog gefeliciteerd met Wim. Hoop dat jullie een gezellige dag hebben gehad. Aaan het weer lag het iig niet.
Fijne week!!
Groeten van Femminde