Mijn lijst met blogs

zondag 14 april 2024

Gastdesigner knutsels en kadootjes

Nog nagenietend van de beurs van gisteren schrijf ik dit bericht. Het was een leuke dag gisteren, vooral veel gezien en leuke ideetjes opgedaan. Verschillende blogsters ontmoet zoals: Nancy, Henriette, Monique, Angelique, Janneke, Ina en Caroline. En natuurlijk niet met lege handen naar huis. HIHI. Op de terugweg via Ermelo waar onze mannen waren,  nog wat gedronken,  en bij ons thuis nog chinees gegeten. Het was een mooie dag.
2 weken geleden was ik gastdesigner bij knutsels en kadootjes. Daar wordt een kaart met een doorkijkje gevraagd. Ik was zo lekker bezig dat ik gelijk voor de volgende jarige in april deze kaart maakte. 
Een kaart voor mijn oudste broer die gisteren 69 is geworden. Hij fiets altijd heel erg veel om alle kranten en post in het dorp waar hij woont rond te brengen. Hij weet nog van geen ophouden. Het is ook de broer van het verhaal van de verdwenen spades, die na 57 jaar weer terug gevonden zijn. Daarom moest deze ook op de kaart. Verder spreekt het wel voor zich.
Hier zie je het doorkijkje beter.
Ook bij de Egel wordt een kaart met een doorkijkje gevraagd. Maar daar moet blauw bij zitten, dus als je een blauwe variant maakt dan heb je 2 challenges in 1 klap.
Straks naar de verjaardag van Maarten en verder een rustige dag. Genieten van alle mooie spulletjes die ik gekocht heb. Wat ben ik een bevoorrecht mens!
Groetjes, Nelleke 

10 opmerkingen:

karin zei

Mooie kaart Nelleke.
De beurs in Nijkerk? Van Art specially? Carla en Marleen waren daar ook. Een echte bijeenkomst van bloggers dus 😀
Groetjes,
Karin

alma.heijenk@gmail.com zei

mooie kaart! leuk dat je de spade ook weer terug laat komen nav dat verhaal toen.
fijn dat je genoten hebt van de beurs.
idd bevoorrechte mensen zijn we.
fijne dag, Alma

Angélique zei

Het was zo leuk om samen te lunchen, heel leuk je eens in het echt ontmoet te hebben. Veel plezier met al je nieuwe spulletjes.
En nog gefeliciteerd met je broers verjaardag. Je maakte een heel toffe kaart voor hem, leuk met die steeds weer terugkerende attributen, haha.

Anoniem zei

Wat een leuke stoere kaart voor je broer. Gefeliciteerd met zijn verjaardag! Gezellig dat jullie een aantal bloggers tegen kwamen op de beurs…je hebt er dan een beeld bij als je reageert, heel leuk!
Fijne dag, groetjes Ellen

Femminde zei

Wat heerlijk om te lezen dat je zo hebt genoten. Ik was er ook graag geweest maar had helaas nog veel andere dingen te doen. Wie weet volgend jaar.
En wat een leuke kaart voor je broer. En ja die spades.. leuk om er op te verwerken als het zo'n verhaal heeft. En lekker laten fietsen als hij er zich zo goed bij voelt.
Fijne dag veder!!
Groeten van Femminde

Diny zei

Prachtig doorkijk kaartje heb je gemaakt Nelleke!
Wat leuk dat je zoveel blogsters ontmoet hebt.
Groetjes Diny

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat een gave stoere kaart voor je broer Nelleke.

Wat ontzettend leuk dat ik jou en GerJanne weer ontmoet heb, erg gezellig.
Ben zeer benieuwd naar wat je allemaal gekocht hebt.

Leafs fan Ina xx

Marfien zei

Leuke kaart voor je fietsende broer. ben benieuwd naar je nieuwe ideeën en aankopen

GerJanne zei

Het is een heel leuke kaart! Dank je wel dat je ook voor de reminder gastdesigner wilde zijn! En ja, we zijn zeker bevoorrecht. Dat heb je mooi gezegd!

Nicolette zei

Een hele mooie kaart voor je broer.
Groetjes Nicolette